Connect with us

ACTUALITATE

APIA: Fermierii pot accesa din 14 februarie aplicația pentru completarea cererilor unice de plată 2022

Publicat

pe

APIA Dâmboviţa a început pregătirile pentru demararea, la 1 martie 2022, a campaniei de depunere a cererilor unice de plată. Ca element de noutate, a punctat Oana Năstase – purtător de cuvânt APIA Dâmboviţa, fermierii vor putea intra in sistemul online pentru a-și completa declarația de suprafață cu două săptămâni mai devreme, respectiv de luni – 14 februarie, urmând ca documentația să fie validată în timpul campaniei de depunere. S-a luat această măsură pentru a-i ajuta să câștige timp, având în vedere că acum, fiind iarnă, au o perioadă mai liniștită din punct de vedere al muncilor agricole.

A mai precizat Oana Năstase că micii fermieri vor afla la primăria de domiciliu când trebuie să se prezinte la APIA, listele cu programările urmând să fie afișate la sediul administrațiilor publice locale. În ceea ce-i privește pe marii fermieri, adică agricultorii care lucrează peste 50 de hectare de teren, aceștia vor fi contactați telefonic sau electronic de către angajații APIA pentru a stabili împreună când să vină să-și depună cererea unică de plată pentru anul 2022.

Mai multe informații utile aflați din materialul video următor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT