Connect with us

ACTUALITATE

„Primăvara artei – arta primăverii”, un nou festival pentru copii inițiat de Victor Mihalache

Publicat

pe

În perioada 4 – 6 martie 2022, în „Satul Poveștilor” creat la Bughea de Sus, județul Argeș, de omul de cultură dâmbovițean Victor Mihalache, se va desfășura prima ediție a Festivalului pentru copii „Primăvara artei – arta primăverii”.

Vor exista 12 secțiuni de concurs, după cum urmează:
– muzică ușoară
– muzică populară
– muzică etno
– muzică folK
– dans modern
– dans contemporan
– balet
– joc popular
– teatru
– imitații
– spunere de povești
– video.

Înscrierile se fac electronic, pe adresa de e-mail victormih2005@yahoo.com, până la data de 1 martie 2022. Atenție! Este obligatoriu să precizați numele și prenumele concurentului, secțiunea și repertoriul, precum și o fotografie a acestuia. Opțional, se pot transmite link-uri cu evoluții de la alte manifestări. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0740.643.071.

La secțiunea Muzică ușoară pot fi folosite negative cu backing vocal. La fel și la secțiunea Etno. Va fi interpretată o singură melodie, care trebuie să nu depășească 4 minute.

La Secțiunea de Teatru, concurentul poate interpreta: poezie, monolog, cuplet, fără a depăși 5 minute de evoluție.

La secțiunea de Imitații pot fi realizate: imitații ale unor soliști, actori, personalități publice, imitații de soliști instrumentiști fără… instrumente, imitații de diverse caractere.

La secțiunea Video sunt așteptate videoclipuri muzicale, înregistrări ale unor mici spectacole teatrale sau muzicale, fragmente de serbări, clipuri comice, fragmente de emisiuni pentru copii.

Concurenții vor trimite negativele melodiilor ce vor fi interpretate în concurs, precum și suportul muzical al dansurilor la adresa de mail victormih2005@yahoo.com. Pentru participarea la Secțiunea Videoclip, materialele se vor transmite prin We Transfer, la cea mai bună rezoluție.

Juriul secțiunilor de concurs va fi alcătuit din personalități pregnante ale muzicii, dansului, teatrului și televiziunii. Vor fi oferite diplome, medalii, trofee și multe alte cadouri. Instructorii concurenților vor primi, de asemenea, diplome și premii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT