Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a început modernizarea infrastructurii Teatrului Tony Bulandra

Publicat

pe

Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște a intrat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Se execută aici lucrări care depășesc 3 milioane de lei, fiind vorba, după cum a punctat primarul Daniel Cristian Stan, de cea mai importantă investiție din ultimii 20 de ani pe ceea ce înseamnă infrastructura acestei instituții de cultură emblematică pentru județul Dâmbovița.

„Sunt foarte bucuros că reușim să facem acest lucru. Sunt foarte bucuros că ne putem orienta atenția și către domeniul cultural, dincolo de spectacolele propriu-zise. Cred că este un lucru foarte util pentru târgovișteni, pentru cultura dâmbovițeană. Totul va arăta foarte, foarte bine și, în această vară, vom reuși să transformăm într-o proporție importantă Teatrul Municipal.

Sunt lucrări complexe, pe multiple planuri – de la fațadă, la sala de spectacol, prevenirea și stingerea incendiilor. Se lucrează la cabinele actorilor, la subsol, în acest moment. De asemenea, pavajul din fața teatrului a fost refăcut. Încet-încet, vrem să dăm o imagine nouă teatrului, în concordanță cu activitatea acestei instituții de cultură emblematică pentru județul Dâmbovița”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Investițiile care se execută la Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște sunt finanțate din două surse: bugetul propriu al Primăriei Târgovişte și fonduri guvernamentale atrase prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„În linii mari, este vorba, pe ceea ce înseamnă sala de teatru, de schimbarea mochetei și a celor 214 scaune, care nu au fost schimbate niciodată până acum. Este vorba despre un sistem electric automat de reglare a scenei, de asemenea, vor fi intervenții la podul de lumini și, în general, la tot ceea ce înseamnă infrastructura necesară pentru spectacolele de teatru, inclusiv instalațiile electrice.

De asemenea, vor fi intervenții la fațadă și pe ceea ce înseamnă cerințele de prevenire și stingere a incendiilor. Vom avea o instalație completă care presupune atât avertizare cât și stingere efectivă a incendiilor, plus uși rezistente la foc și ingnifugare inclusiv în sala de spectacole, astfel încât să putem să asigurăm cele mai bune condiții.

Sper ca, undeva în vară, să putem discuta de ultima etapă, care este constituită de montarea noilor fotolii în sala de spectacole și să avem încă o sală reabilitată și modernizată, după ce am reușit să finalizăm proiectul care a vizat Cinematograful Independența, de asemenea, aflat în gestiunea și coordonarea Teatrului Municipal Tony Bulandra Târgoviște”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT