Connect with us

ACTUALITATE

Aparatură medicală nouă pentru Spitalul Municipal Moreni

Publicat

pe

Administrația publică locală de la Moreni are în permanenţă în atenție Spitalul Municipal, asigurarea unor condiții optime de investigații, tratament și cazare pentru bolnavii care beneficiază de serviciile acestei unități medicale.

Ieri – 15 februarie 2022, a sosit la Moreni un lot de aparatură de specialitate. Vorbim aici de un EKG pentru monitorizare de ultimă generație, eco doppler, doppler vascular, rinomanometru, negatoscop, spirometru, sterilizator rapid, un EKG portabil, electrocardiograf, lămpi de examinare, tensiometre, termometre și truse de prim-ajutor.

Aceste elemente absolut indispensabile în activitatea medicală au intrat în dotarea Spitalului Municipal Moreni ca urmare a implementării proiectului „Dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului municipal Moreni”, cu finanțare europeană prin Programul Operațional Regional.

„Rolul acestui proiect este de a contribui la eficientizarea sistemului de sănătate din municipiul Moreni, prin reducerea internărilor evitabile în cadrul Spitalului Municipal Moreni. Totodată, se are în vedere și accesibilizarea ofertei de servicii de asistență în cadrul Ambulatoriului”, ne-a informat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT