Connect with us

Dâmboviţa

Carmen Holban: Dâmbovița are nevoie de o reprezentare unitară la nivel parlamentar

Publicat

pe

Întâlnirea cu parlamentarii dâmbovițeni, indiferent de culoarea politică, organizată de Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, poate fi considerată un succes. Este pentru prima dată când aleșii din Senat și Camera Deputaţilor, care reprezintă în înaltul for legislativ interesele dâmbovițenilor, au putut fi strânși laolaltă. A lipsit de la aceste discuții despre ceea ce trebuie făcut pentru dezvoltarea socio-economică a județului Dâmbovița doar deputatul liberal Liviu Balint. Oricum, domnia sa nu are prea multe veleități cu Dâmbovița!

Părerea unanimă a organizatorului și a participanților a fost că s-a depășit o barieră comunicațională și că interesul comun a primat. După cum a precizat deputata social-democrată Carmen Holban, județul Dâmbovița are nevoie de o reprezentare unitară la nivel parlamentar, pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse în plan social, economic și cultural, pentru susținerea mediului de afaceri dâmbovițean lovit și el de această criză apărută ca urmare a pandemiei și exploziei prețurilor la energie electrică și la gaze naturale.

„Alături de colegii deputați și senatori prezenți, am stabilit că dezvoltarea și susținerea antreprenoriatului local trebuie să fie un efort comun, care să vină în întâmpinarea temelor și propunerilor expuse de conducerea Camerei de Comerț Dâmbovița. Este nevoie de susținerea implementării strategiei de dezvoltare a județului Dâmbovița, de modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere, de organizarea de misiuni externe de afaceri și de forumuri economice cu participare națională și internațională. Se impune o mai bună și intensă promovarea a turismului și a culturii dâmbovițene”, a precizat deputata PSD Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT