Connect with us

ACTUALITATE

1 martie 2022, start Campionatul de Fotbal al Fermierilor

Publicat

pe

Asociația Producătorilor de Porumb din România şi Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomiţa organizează, luni – 28 februarie 2022, de la ora 19:00, la Hotelul Select din Slobozia, o conferință dedicată Campionatului de Fotbal al Fermierilor (Detalii aici), care va debuta marți, 1 martie, cu meciul din prima etapă, programat să înceapă la ora 09:30, la Sala Sporturilor Andreea Nica.

„Cu această ocazie, conducerea APPR va prezenta cel mai recent proiect dezvoltat de Asociaţie, care este susținut de Primăria Slobozia, Târgul FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești. Scopul acestui târg este de a ajuta consumatorii să înțeleagă mai bine particularitățile fiecărei verigi a lanțului alimentar și de a conecta fermierii cu companii din industrie, de a facilita schimbul de informații, cunoștințe și experiențe relevante legate de bune practici și de folosirea celor mai moderne și performante tehnologii în agricultură”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

La conferința de presă vor participa atât fermieri membri APPR cât și reprezentanți ai mediului de afaceri din zona Bărăganului.

Târgul FarmConect România va avea loc în perioada 9-11 iunie 2022, în municipiul Slobozia.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT