Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Se schimbă total sistemul de plată pentru călătoriile cu transportul public

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a lansat licitația publică pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, care vor fi instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a celor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, precum și a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare / debarcare.

În contextul implementării proiectului de modernizare a infrastructurii de transport public de călători în municipiul Târgoviște, primarul Daniel Cristian Stan a verificat, ieri – 24 februarie 2022, condițiile oferite în autobuzele Mercedes Benz Citaro Hybrid achiziționate anul trecut.

La final, i-a îndemnat pe târgovișteni să nu ezite să-și lase autoturismele personale acasă și să utilizeze pentru deplasările în oraș mijloacele de transport public local, în care găsesc o temperatură constantă, de aproximativ 21 de grade și curățenie.

„Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru!”, este mesajul transmis de primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că proiectul de modernizare a infrastructurii de transport public local în municipiul Târgoviște presupune totodată construirea unei autogări noi, în zona fostului obor, construirea a trei stații de capăt, schimbarea stațiilor de traseu și reabilitarea mai multor străzi. Termenul de finalizare este 31 decembrie 2022.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: 450 de cireși japonezi, plantați de-a lungul Bulevardului Ferdinand

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a dat, în această dimineață, startul unei acțiuni de plantare de arbori ornamentali în municipiu. Se vor planta 450 de cireși japonezi de-a lungul Bulevardului Ferdinand (strada care duce la Dâmbovița Mall), care va deveni probabil cea mai frumoasă arteră a orașului.

Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, campania de plantare de arbori va continua în data de 24 aprilie, în noul parc de lângă Complexul Turistic de Natație, cu participarea a câtorva sute de elevi de la școlile din oraș.

De menționat că este prima dată când se plantează cireși japonezi în Târgoviște, iar locația aleasă este una foarte potrivită fiind una in plină dezvoltare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița finanțează 25 de proiecte care contribuie la promovarea județului

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, astăzi – 11 aprilie 2024, contractele de finanțare pentru cele 25 de proiecte de promovare a județului, prin sport, acțiuni pentru tineret, turistice și de educație civică, declarate câștigătoare în prima sesiune deschisă în acest an. În total, au fost depuse 30 de proiecte, din care au fost admise la finanțare 25, respectiv: 8 în domeniul sport, 4 – tineret, 10 – educație civică și 3 – promovare turism local.

Reamintim că administrația publică a județului Dâmbovița susține astfel de activități încă din anul 2021. Consideră președintele Corneliu Ștefan că este foarte important să fie ajutați financiar toți cei care atrag atenția asupra județului într-un mod pozitiv, prin urmare se va continua în această direcție. Spre exemplu, anul acesta va mai exista cel puțin o sesiune de depunere de proiecte.

Proiecte admise în prima sesiune de finanțare deschisă de Consiliul Județean Dâmboviţa în anul 2024

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite