Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Se schimbă total sistemul de plată pentru călătoriile cu transportul public

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a lansat licitația publică pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, care vor fi instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a celor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, precum și a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare / debarcare.

În contextul implementării proiectului de modernizare a infrastructurii de transport public de călători în municipiul Târgoviște, primarul Daniel Cristian Stan a verificat, ieri – 24 februarie 2022, condițiile oferite în autobuzele Mercedes Benz Citaro Hybrid achiziționate anul trecut.

La final, i-a îndemnat pe târgovișteni să nu ezite să-și lase autoturismele personale acasă și să utilizeze pentru deplasările în oraș mijloacele de transport public local, în care găsesc o temperatură constantă, de aproximativ 21 de grade și curățenie.

„Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru!”, este mesajul transmis de primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că proiectul de modernizare a infrastructurii de transport public local în municipiul Târgoviște presupune totodată construirea unei autogări noi, în zona fostului obor, construirea a trei stații de capăt, schimbarea stațiilor de traseu și reabilitarea mai multor străzi. Termenul de finalizare este 31 decembrie 2022.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu: Plata taxelor și impozitelor locale până la 31 martie vă aduce 10% reducere

Publicat

pe

Primăria Titu le reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice faptul că vor beneficia de o bonificație de 10% dacă își achită integral, până la data de 31 martie 2023, taxele și impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport aferente anului în curs, respectiv

Obligațiile de plată către Primăria Titu se pot achita direct la Biroul Impozite şi Taxe Locale, precum și online, cu cardul, prin intermediul platformei ghiseul.ro, disponibilă 7 zile din 7 și 24 de ore din 24. De reținut că nu se percepe comision, dar și că prin ghiseul.ro puteți achita și amenzile, pentru persoanele fizice. Dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Trei locuri de joacă noi, în trei săptămâni! Un cadou perfect pentru copiii din comuna Poiana

Publicat

pe

Reprezentanții administrației publice locale de la Poiana, județul Dâmbovița, au profitat la maximum de vremea frumoasă din ultimele săptămâni și, printr-o bună colaborare cu firma constructoare, au reușit să amenajeze în timp record trei locuri de joacă noi, câte unul în fiecare sat al comunei.

Investiția, în valoare de aproximativ 350.000 de lei, a fost realizată cu fonduri europene nerambursabile obținute printr-un proiect depus prin Grupul de Acțiune Locală Titu.

„Primul loc de joacă l-am finalizat în data de 27 februarie, în satul de centru, lângă Căminul Cultural. Următorul, cel de la Centrul de Zi din Poienița, a fost gata pe 6 martie, iar, de săptămâna trecută, și copiii din Poiana de Jos au la dispoziție un loc de joacă nou, pe strada Teiului. Mă bucur că am reușit să le facem acest cadou chiar la început de primăvară, când sunt nerăbdători să iasă la joacă afară”, ne-a spus primarul Marian Șerban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats