Connect with us

ACTUALITATE

„Iubim Dâmbovița”, spectacol folcloric la Târgul Național de Turism de la București

Publicat

pe

Standul județului Dâmbovița de la Târgul Național de Turism deschis în cadrul Pavilionul expozițional Romexpo din Capitală a fost unul dintre cele mai apreciate de organizatori și mai ales de publicul vizitator.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița s-a aflat într-un permanent contact cu această manifestare desfășurată la București, poartă importantă către turismul dâmbovițean, către obiectivele culturale din județ.

Pentru a amplifica și mai mult conceptul de interes, reprezentanții județului Dâmbovița au transformat ieri momentele petrecute la Romexpo într-o sărbătoare a tradiției și folclorului.

Vizitatorii Târgului de Turism au putut să se conecteze la informațiile despre obiectivele turistice din Dâmbovița, dar și să urmărească un spectacol folcloric susținut special pentru acest eveniment de Orchestra Chindia, alături de care și-au dat concursul interpreți valoroși de muzică populară.

„Iubim Dâmbovița! este sloganul sub care am decis să participăm la primul târg de turism al anului. Avem cu ce ne mândri și avem atât de multe lucruri frumoase în județ. Sutele de oameni care s-au oprit la standul nostru s-au convins că au de ce să viziteze Dâmbovița”, a scris, pe pagina sa de Facebook, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT