Connect with us

ACTUALITATE

„Iubim Dâmbovița”, spectacol folcloric la Târgul Național de Turism de la București

Publicat

pe

Standul județului Dâmbovița de la Târgul Național de Turism deschis în cadrul Pavilionul expozițional Romexpo din Capitală a fost unul dintre cele mai apreciate de organizatori și mai ales de publicul vizitator.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița s-a aflat într-un permanent contact cu această manifestare desfășurată la București, poartă importantă către turismul dâmbovițean, către obiectivele culturale din județ.

Pentru a amplifica și mai mult conceptul de interes, reprezentanții județului Dâmbovița au transformat ieri momentele petrecute la Romexpo într-o sărbătoare a tradiției și folclorului.

Vizitatorii Târgului de Turism au putut să se conecteze la informațiile despre obiectivele turistice din Dâmbovița, dar și să urmărească un spectacol folcloric susținut special pentru acest eveniment de Orchestra Chindia, alături de care și-au dat concursul interpreți valoroși de muzică populară.

„Iubim Dâmbovița! este sloganul sub care am decis să participăm la primul târg de turism al anului. Avem cu ce ne mândri și avem atât de multe lucruri frumoase în județ. Sutele de oameni care s-au oprit la standul nostru s-au convins că au de ce să viziteze Dâmbovița”, a scris, pe pagina sa de Facebook, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite