Connect with us

ACTUALITATE

Elevii de la Școala „Radu cel Mare” Târgoviște au împărțit în comunitate zâmbete și mărțișoare

Publicat

pe

Elevii Scolii „Radu cel Mare” din Târgoviște au oferit, astăzi – 1 martie 2022, zâmbete și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din cartierul Micro IV. De asemenea, au mers la câteva instituții publice și la o societate comercială din oraș. Coordonatoarea acestui proiect, înv. Loredana Stoicescu, ne-a spus că este vorba despre o campanie inițiată în urmă cu mai mulți ani.

Mărțișoarele oferite sunt creații ale copiilor din clasele primare, însă s-au implicat în reușita acestei acțiuni și ceilalți elevi.

„Am valorificat la maximum creativitatea copiilor. Anul acesta, în mod deosebit, am vrut neapărat să nu renunțăm la această tradiție, ținând cont că venim după o perioadă de încercare, de suferință, pe care am trăit-o cu toții în pandemie și, nu vă ascundem faptul că, în aceste momente, bucuria noastră nu este deplină, ținând cont de ceea ce se întâmplă în Ucraina”, ne-a precizat directorul Școlii „Radu cel Mare” Târgoviște – prof. Ovidiu Nițescu.

Cele câteva sute de mărțișoare au fost confecționate în ultimele două săptămâni, iar copiii erau, la primele ore ale dimineții, nerăbdători să le ofere.

„În contextul actual, deși sunt un semn al belșugului și aduc noroc, mărțișoarele noastre sunt însoțite de un manifest al speranței și al reînnoirii timpului. Vrem cu această ocazie să aducem bucurie în inimile tuturor și să fie un manifest pentru pace, armonie și solidaritate”, ne-a spus Diana Dobre – elevă în clasa a VII-a.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT