Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Spitalul Pucioasa se schimbă din temelii. Dotări noi și condiții europene

Publicat

pe

Orașul stațiune Pucioasa, din județul Dâmbovița, în ciuda vremurilor incerte din punct de vedere economic, își continuă ascensiunea spre modernizare și adevăratul confort urban.

Primarul Constantin Ana i-a anunțat pe concetățenii săi că, în curând, cele trei proiecte aflate în implementare pe POR și POIM vor schimba din temelii imaginea spitalului orășenesc, transformându-l într-un centru de tratament aidoma celor din țările civilizate, atât în ceea ce privește baza tehnică medicală cât și tratamentul și confortul oferit pacienților.

Valoarea investițiilor se ridică la 90 milioane de lei. De serviciile unității medicale vor beneficia nu numai locuitorii Pucioasei, ci toți cetățenii care trăiesc în așezările din nordul județului Dâmbovița.

La Pucioasa se lucrează de zor și la Parcul de agrement amplasat în lunca râului Ialomița.

„Avem toate șansele ca până la sfârșitul acestei veri această zonă degradată să fie deja transformată într-o oază de verdeață, într-un spațiu de distracție și de bucurie pentru toți locuitorii orașului”, a precizat primarul orașului Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni începe plata restanțelor către asistenții persoanelor cu handicap

Publicat

pe

De

Primăria municipiului Moreni va începe, zilele acestea, să achite plățile restante către asistenții persoanelor cu handicap grav, precum și indemnizațiile lunare restante.

„Având în vedere adresa Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița înregistrată sub nr. 16275/06.12.2023, în această după-amiază Consiliul Local al municipiului Moreni, convocat în ședință extraordinară de îndată, a aprobat cu unanimitate de voturi rectificarea bugetară pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare restante. Astfel, în zilele următoare, se va proceda la plata drepturilor legale restante pentru aceste persoane”, este anunțul transmis de municipalitatea morenară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a obținut fonduri să modernizeze 69 de străzi. Vezi lista!

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat, săptămâna aceasta, la Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanțare care vizează reabilitarea și modernizarea a 69 de drumuri de interes local, cu fonduri obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. De precizat că proiectele tehnice sunt deja realizate, astfel că procedura de licitație pentru desemnarea constructorului va demara în scurt timp.

„Prioritizarea lucrărilor se va face în funcție de gradul de realizare al infrastructurii de apă-canal, încercând să ne sincronizăm cu lucrările ce se vor realiza pe POIM, în așa fel încât să nu fim nevoiți să intervenim pe respectivele străzi după terminarea lucrărilor de modernizare.

Primul proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 24 de drumuri de interes local, ce au o lungime de 8,122 km, iar valoarea totală a investiției este de 14.899.357,40 lei.

Al doilea proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 45 de drumuri de interes local, cu o lungime de 8,279 km, iar valoarea totală a investiției este de 15.930.544,76 lei.

Cele 69 de drumuri sunt amplasate pe întreg teritoriul orașului, iar prin modernizarea lor vom rezolva, într-o mare proporție, problema infrastructurii rutiere din orașul nostru”, a precizat primarul Constantin Ana.

Lista străzilor care sunt incluse în cele două proiecte:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite