Connect with us

ACTUALITATE

Ioan Marinescu, fostul prefect de Dâmbovița, a plecat la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

Am aflat, cu profundă tristețe și părere de rău, că a plecat dintre noi pe drumul spre veșnicie Ioan Marinescu, una dintre cele mai cunoscute figuri publice din Dâmbovița de după 1989. S-a stins azi-noapte pe un pat al Secției Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Cu o zi înainte s-a simțit mai rău. Ceva se întâmplase. Avea nevoie de un tratament special. A fost transportat la spital, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Jean Marinescu se retrăsese din viața publică chinuit de o boală nemiloasă. S-a luptat pentru viața lui. A crezut în forța Binelui. Anul trecut, a mers în Turcia la o clinică medicală specializată în transplanturi și tratare a cancerului. A ieșit cu bine de acolo, cu speranță, cu încredere că Dumnezeu nu l-a părăsit. Dar nimeni nu poate ști care sunt planurile divine. Cum ne-au fost împărțite drumurile. S-a dus ca un abur, ca o boare ce se pierde în infinit.

Astăzi – 12 martie 2022, familia îi va ridica trupul neînsuflețit de la Spitalul Județean, după care va fi dus în comuna natală, Iedera. Slujba de înmormântate se va oficia la biserica din municipiul Moreni.

Despre Ioan Marinescu sunt multe de spus. Și, din partea mea, numai de bine. A fost unul dintre politicienii dâmbovițeni dăruiți acestui județ, cetățenilor de aici. Din păcate, politica nu a fost și nu este așa cum a crezut el. A avut încredere în oameni și a fost dezamăgit. A căutat să facă bine, să imprime o anumită calitate în viața politico-administrativă în perioada în care a îndeplinit funcția de prefect al județului Dâmbovița, dar nu a reușit până la capăt. A fost oprit de cei pe care i-a crezut alături și care, acum, cu siguranță vor ieși din bârlogurile lor luxoase să îi regrete dispariția.

Când a văzut că politica, indiferent în ce partid te-ai afla, este la fel de găunoasă și plină de interese, s-a retras. Îmi spunea că este momentul să stea deoparte, să mai aștepte, poate s-o mai întâmpla ceva bun. Și așa, din negura destinului, a venit boala nemiloasă. Într-o postare pe pagina de Facebook, unde era deosebit de activ și radia un optimism temperat, în data de 5 martie 2022, a scris: Bună dimineață, tuturor! Totuși, în viață, avem de învățat din fiecare experiență trăită!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite