Connect with us

ACTUALITATE

Ioan Marinescu, fostul prefect de Dâmbovița, a plecat la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

Am aflat, cu profundă tristețe și părere de rău, că a plecat dintre noi pe drumul spre veșnicie Ioan Marinescu, una dintre cele mai cunoscute figuri publice din Dâmbovița de după 1989. S-a stins azi-noapte pe un pat al Secției Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Cu o zi înainte s-a simțit mai rău. Ceva se întâmplase. Avea nevoie de un tratament special. A fost transportat la spital, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Jean Marinescu se retrăsese din viața publică chinuit de o boală nemiloasă. S-a luptat pentru viața lui. A crezut în forța Binelui. Anul trecut, a mers în Turcia la o clinică medicală specializată în transplanturi și tratare a cancerului. A ieșit cu bine de acolo, cu speranță, cu încredere că Dumnezeu nu l-a părăsit. Dar nimeni nu poate ști care sunt planurile divine. Cum ne-au fost împărțite drumurile. S-a dus ca un abur, ca o boare ce se pierde în infinit.

Astăzi – 12 martie 2022, familia îi va ridica trupul neînsuflețit de la Spitalul Județean, după care va fi dus în comuna natală, Iedera. Slujba de înmormântate se va oficia la biserica din municipiul Moreni.

Despre Ioan Marinescu sunt multe de spus. Și, din partea mea, numai de bine. A fost unul dintre politicienii dâmbovițeni dăruiți acestui județ, cetățenilor de aici. Din păcate, politica nu a fost și nu este așa cum a crezut el. A avut încredere în oameni și a fost dezamăgit. A căutat să facă bine, să imprime o anumită calitate în viața politico-administrativă în perioada în care a îndeplinit funcția de prefect al județului Dâmbovița, dar nu a reușit până la capăt. A fost oprit de cei pe care i-a crezut alături și care, acum, cu siguranță vor ieși din bârlogurile lor luxoase să îi regrete dispariția.

Când a văzut că politica, indiferent în ce partid te-ai afla, este la fel de găunoasă și plină de interese, s-a retras. Îmi spunea că este momentul să stea deoparte, să mai aștepte, poate s-o mai întâmpla ceva bun. Și așa, din negura destinului, a venit boala nemiloasă. Într-o postare pe pagina de Facebook, unde era deosebit de activ și radia un optimism temperat, în data de 5 martie 2022, a scris: Bună dimineață, tuturor! Totuși, în viață, avem de învățat din fiecare experiență trăită!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT