Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Atitudine de politician. Tu m-ai ales, eu te îngrop!

Publicat

pe

Un anume domn Zoltan Nagy Bege, vicepreședinte la Autoritatea Națională de Reglementare în Energie, m-a lăsat cu gura căscată. A vorbit ca un odios politician ajuns pe un jilț și, amețit de putere, de leafa pe care o primește, uită rapid pentru cine și cum a ajuns în respectiva demnitate.

Scoate pe gură vorbe aidoma unui bogătan feudal căruia puțin îi pasă de realitate, de viața celor mulți care au contribuit, prin votul lor, să-l lanseze în onorabila funcție, de unde se îndestulează și ne privește pe toți ca pe niște târâtoare.

Într-o declarație destul de obraznică, încearcă să ne spună vicele de la ANRE că, de la 1 aprilie, săracul Guvern care, ce-i drept într-o altă distribuție, a dat drumul la câinii turbați ai liberalizării pieței de energie, îi va sprijini pe români să facă față la facturile colosale la gaze naturale și energie electrică, dar, de la anul, gata, s-a dus pomana! Trebuie să găsim singuri soluții să ne reducem facturile prin, zice înaltul birocrat, eficiență energetică.

Adică, cumpărați-vă lămpi pe gaz, lumânări, scoateți frigiderul din priză, uitați-vă la televizor cu program, la baie mai ușor cu spălatul cu apă caldă… Gătiți în curte la focul de lemne. Sau, dacă aveți bani, plantați-vă pe bloc, în curte sau în grădină, panouri solare, eoliene, căutați alte metode de a produce energie. Ne spune domnul Zoltan Nagy, va fi ca în junglă. Pe cont propriu. Luptă pentru supraviețuire.

Păi, atunci, domnule Naghi, dacă tot ne pregătiți pentru vremuri și mai grele, la ce mai avem nevoie de politicieni, de Guvern, de miniștri, de autoritatea pe care o conduceți? Care mai este rostul unei puteri democratice, unsă de popor nu doar pentru a ocupa funcții și a se îmbogăți, ci tocmai pentru a apăra interesele celor mulți? Pentru a găsi soluții de ieșire din orice criză. Clasa politică, scrie în cel mai simplist manual, a fost creată să conducă țara, poporul, spre bine, să lupte pentru prosperitatea oamenilor, pentru drepturile lor, pentru democrație! Păi, vii, mata, nene Naghi, și ne spui că de la anul suntem pe cont propriu? Hai, sictir!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT