Connect with us

ACTUALITATE

A fost semnat Acordul de constituire a Asociației HORECA Dâmbovița. VIDEO

Publicat

pe

Membrii fondatori ai Asociației HORECA Dâmbovița au semnat, astăzi – 17 martie 2022, Acordul de constituire. Evenimentul a avut loc la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Este vorba despre o structură de reprezentare condusă de avocatul Valentin Lixăndroiu, care este și antreprenor în domeniul HoReCa – deține lanțul de cofetării Happy Day. Vicepreședinte al Asociației este Bogdan Hîncu (Tower’s Pup), iar secretar a fost desemnată Oana Voicu – manager al Hotelului Peștera. Și-au mai pus semnatura pe Acordul de constituire Bogdan Berentan de la Hotel Restaurant Solarino și Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița.

„Am creat această Asociație în ideea de a face ceva concret pentru cei care activează în domeniu. Am fost de acord să particip în acest demers datorită președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – Valentin Calcan”, a declarat Valentin Lixăndroiu.

La rândul său, Bogdan Hîncu a precizat că Asociația HORECA Dâmbovița va fi organizată pe Comisii, care vor sprijini pe fiecare palier în parte: hoteluri, cafenele, restaurante etc.

Secretarul Asociației, Oana Voicu, a mărturisit că, astăzi – 17 martie 2022, a reușit să-și împlinească un obiectiv mai vechi: înființarea unei structuri de reprezentare și sprijin pentru antreprenorii din județul Dâmbovița care activează în domeniul HoReCa.

„Noi am avut deja câteva câteva întâlniri și ideile, proiectele și problemele noastre sunt, cele mai multe dintre ele, comune. Unul dintre aspecte este legat de formarea profesională”.

Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – a lansat o provocare antreprenorilor din celelalte domenii de activitate, respectiv să înființeze și ei astfel de organizații patronale. Evident, tot cu sprijinul CCIA.

„Suntem aici pentru dumneavoastră. Cred foarte mult în asociere, poate și pentru că, timp de 12 ani, am fost în Parlament și am observat cât de dificil este un dialog în care partenerul este unic, și mă refer la partenerul instituțional-administrativ. Atâta timp cât nu există un partener din domeniul privat, partenerul politic sau administrativ poate lua orice decizie dorește.

Aș vrea ca, de astăzi încolo, la orice problemă care implică domeniul HoReCa în județul Dâmbovița, Asociația să fie invitată, să i se asculte opiniile și să participe, împreună desigur, cu decidenții politic sau administrativ”, a declarat Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Asociația HORECA Dâmbovița are drept scop:

– Realizarea activităților privind promovarea și dezvoltarea turismului dâmbovițean;
– Sprijinirea acțiunilor de parteneriat ale membrilor săi cu autoritățile publice locale, centrale și cu alte persoane juridice din țară și din străinătate.
– Reprezentarea, identificarea, promovarea, susținerea și apărarea intereselor economice, profesionale, tehnice și juridice ale membrilor săi în relațiile cu autoritățile publice, cu sindicatele și cu alte persoane juridice sau fizice;
– Susținerea brandului „Dâmbovița Turistică„ Dezvoltarea companiilor dâmbovițene atrage după sine dezvoltarea întregului județ și, în acest sens, este nevoie de un efort comun pentru susținerea și promovarea mediului de afaceri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite