Connect with us

ACTUALITATE

A fost semnat Acordul de constituire a Asociației HORECA Dâmbovița. VIDEO

Publicat

pe

Membrii fondatori ai Asociației HORECA Dâmbovița au semnat, astăzi – 17 martie 2022, Acordul de constituire. Evenimentul a avut loc la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Este vorba despre o structură de reprezentare condusă de avocatul Valentin Lixăndroiu, care este și antreprenor în domeniul HoReCa – deține lanțul de cofetării Happy Day. Vicepreședinte al Asociației este Bogdan Hîncu (Tower’s Pup), iar secretar a fost desemnată Oana Voicu – manager al Hotelului Peștera. Și-au mai pus semnatura pe Acordul de constituire Bogdan Berentan de la Hotel Restaurant Solarino și Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița.

„Am creat această Asociație în ideea de a face ceva concret pentru cei care activează în domeniu. Am fost de acord să particip în acest demers datorită președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – Valentin Calcan”, a declarat Valentin Lixăndroiu.

La rândul său, Bogdan Hîncu a precizat că Asociația HORECA Dâmbovița va fi organizată pe Comisii, care vor sprijini pe fiecare palier în parte: hoteluri, cafenele, restaurante etc.

Secretarul Asociației, Oana Voicu, a mărturisit că, astăzi – 17 martie 2022, a reușit să-și împlinească un obiectiv mai vechi: înființarea unei structuri de reprezentare și sprijin pentru antreprenorii din județul Dâmbovița care activează în domeniul HoReCa.

„Noi am avut deja câteva câteva întâlniri și ideile, proiectele și problemele noastre sunt, cele mai multe dintre ele, comune. Unul dintre aspecte este legat de formarea profesională”.

Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – a lansat o provocare antreprenorilor din celelalte domenii de activitate, respectiv să înființeze și ei astfel de organizații patronale. Evident, tot cu sprijinul CCIA.

„Suntem aici pentru dumneavoastră. Cred foarte mult în asociere, poate și pentru că, timp de 12 ani, am fost în Parlament și am observat cât de dificil este un dialog în care partenerul este unic, și mă refer la partenerul instituțional-administrativ. Atâta timp cât nu există un partener din domeniul privat, partenerul politic sau administrativ poate lua orice decizie dorește.

Aș vrea ca, de astăzi încolo, la orice problemă care implică domeniul HoReCa în județul Dâmbovița, Asociația să fie invitată, să i se asculte opiniile și să participe, împreună desigur, cu decidenții politic sau administrativ”, a declarat Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Asociația HORECA Dâmbovița are drept scop:

– Realizarea activităților privind promovarea și dezvoltarea turismului dâmbovițean;
– Sprijinirea acțiunilor de parteneriat ale membrilor săi cu autoritățile publice locale, centrale și cu alte persoane juridice din țară și din străinătate.
– Reprezentarea, identificarea, promovarea, susținerea și apărarea intereselor economice, profesionale, tehnice și juridice ale membrilor săi în relațiile cu autoritățile publice, cu sindicatele și cu alte persoane juridice sau fizice;
– Susținerea brandului „Dâmbovița Turistică„ Dezvoltarea companiilor dâmbovițene atrage după sine dezvoltarea întregului județ și, în acest sens, este nevoie de un efort comun pentru susținerea și promovarea mediului de afaceri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT