Connect with us

ACTUALITATE

5 filme și seriale despre Pablo Escobar pe care merită să le vezi

Publicat

pe

Pablo Escobar este unul dintre cele mai controversate persoane din istorie, motiv pentru care despre el s-au făcut mai multe filme și seriale.

În rândurile următoare, iată 5 filme și seriale despre Pablo Escobar pe care merită să le vezi:

1. Escobar: El Patron del Mal – Această producție a fost lansată în 2012 de Caracol TV, iar criticii consideră că prezintă cu cea mai mare acuratețe povestea lui Pablo Escobar. Cele 113 episoade s-au bucurat de audiențe foarte bune și sunt disponibile în țara noastră pe Netflix. Costul de producție al fiecărui episod a fost în jur de 130 de mii de euro, conform echipei de de la Caracol TV. În total, în această serie au fost folosiți 1.300 de actori care au filmat în peste 450 de locații. Audiențele serialului au fost foarte bune în America de Sud, unele episoade trecând de 2 milioane de privitori. De asemenea, Escobar: El Patron del Mal a avut și trei nominalizări la gala Premios tu mundo din 2013.

2. Narcos – Unul dintre cele mai de succes seriale disponibile de Netflix. Povestea din primele două sezoane este axată pe încercarea agenților DEA de a-l captura pe Pablo Escobar, în timp ce imperiul acestuia devenea din ce în ce mai mare. Sunt așadar disponibile 20 de episoade excelente inspirate din viața lui Escobar. Narcos a primit numeroase premii și a readus în actualitate povestea lui Pablo Escobar. Iar succesul acestui serial a dus și la apariția sezonului cu numărul 3, axat pe Cartelul Cali, dar și la un spin-off, denumit Narcos: Mexico. În plus, există și Sloturi inspirate din Narcos. Este vorba despre jocul Narcos, lansat de compania NetEnt. Principalele simboluri ale acestui joc sunt chipul lui Pablo Escobar și cele ale agenților Steve Murphy și Javier Pena. Dincolo de acest slot, suvenirurile cu Pablo Escobar au devenit la mare căutare în ultimii ani, turismul din Medellin a înflorit și povestea acestuia a devenit din nou la mare căutare și în actualitate.

3. Loving Pablo – Această dramă biografică prezintă relația de iubire dintre jurnalista Virginia Vallejo și Pablo Escobar. În rolurile principale sunt Javier Bardem și Penelope Cruz, în timp ce regia și scenariul îi aparțin lui Fernando Leon de Aranoa. Sursă de inspirație pentru acest film lansat în 2017 este tocmai cartea autobiografică lansată de Virginia Vallejo, numită Loving Pablo, Hating Escobar. Astfel, filmul prezintă relația de dragoste pe care Virginia Vallejo a avut-o cu Escobar între 1983 și 1987.

4. Escobar: Paradise Lost – În acest film din 2014 putem să vedem povestea lui Nick Brady, un surfer canadian care, în timp ce se afla în Columbia, se îndrăgostește de nepoata lui Pablo Escobar, Maria. Aflând acest lucru, el își dorește să plece din Columbia alături de Maria, dar Pablo Escobar află și îi dă o misiune de a ascunde câteva bunuri prețioase în diverse peșteri. La finalul misiunii, Nick trebuia să ucidă un ghid în vârstă de 15 ani, dar refuză să facă acest lucru și ajunge pe lista neagră a lui Escobar. Din distribuția acestui film fac parte Benicio del Toro, Josh Hutcherson și Claudia Traisac.

5. Pablo Escobar: Countdown to Death – Aceste documentar din 2017 prezintă ultimii 9 ani din viața lui Pablo Escobar prin intermediul unor interviuri rare, imagini și înregistrări audio de colecție. Regia îi aparține lui Santiago Diaz Oso, iar printre cei care apar în documentar se află și Maria Isabel Santos, Sebastian Marroquin și Alba Marina Escobar. Așadar, e un documentar foarte bun care prezintă povestea lui Pablo Escobar într-o notă cât mai autentică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT