Connect with us

ACTUALITATE

Sisteme irigatii aspersie si microaspersie disponibile in magazinul online Regalfermierul

Publicat

pe

Oamenii apreciaza faptul ca in parc iarba ramane verde, oricat de tare arde soarele peste tot. In zilele caniculare vegetatia se usuca si fasaie sub picioarele trecatorilor, nu insa si cea intretinuta cu sisteme irigare aspersie si microaspersie.

Din frunzele uscate, din iarba galbena se ridica praf peste tot. Cand campuri intregi de floarea-soarelui sunt la fel de uscate, lumea incepe sa se ingrijoreze: ca se va scumpi uleiul. La fel se intampla cu legumele, cu graul si porumbul.

E trist cand in gradini, florile sadite cu drag de gospodina mor de sete si se sufoca de canicula, iar iarba din curte se transforma intr-un covor galben din luna iunie!

Uneori din cauza secetei se face toamna in mijlocul verii. Totul este trist atunci. Frunzele incep sa cada pe rand, lasand crengile goale, trandafirii se ofilesc si lumea regreta ca anotimpurile s-au amestecat si pana si vara nu mai este cum era odata.

Plantele pot fi salvate cu sisteme de irigare eficiente care nu irosesc apa, ci dimpotriva o distribuie uniform la radacina tuturor plantelor.

Sistemele de irigare prin picurare imita ploaia si nu irosesc lichidul vital, indreptandu-l catre radacina plantelor. Apa curge incet, binefacator, fiindca un jet puternic ar putea rasturna sau rupe tulpinile fragile.

Sistemele prin aspersie si microaspersie au capacitatea sa acopere o zona mare de teren, in functie de capacitatea lor.

Ele pot fi vazute cu regularitate in parcuri si in zonele rezidentiale, unde locuintele de lux au un spatiu verde in care oamenii se pot relaxa.

Piesele care alcatuiesc un sistem de irigare prin aspersie nu sunt scumpe si pot fi comandate de pe site-ul magazinului Regalfermierul in 4-5 minute. De regula, produsele disponibile sunt puse in cos, apoi se completeaza formularul de comanda si in 2-3 zile, marfa este livrata la domiciliu. Cumparatorul stie dinainte cat costa transportul produselor. Clientii trebuie sa sune numai cand comanda sere sau solarii si vor sa solicite si montajul pe langa transport.

Dar exista fermieri care detin fantani cu apa tot timpul anului si au nevoie si de pompe sau de un hridrofor puternic ca lichidul vital sa fie adus la suprafata, apoi indreptat catre radacinile plantelor. Microasperosarele se aseamana cu o ploaie blanda nu cu o furtuna care pune totul la pamant.

Un hidrofor scoate apa din fantana si o ridica la 50 de metri sau la 45 de metri si in acelasi timp are si capacitatea de a mari presiunea apei din retea ca masina de spalat rufe sau cea de spalat vase sa nu se defecteze.

Daca fermierul nu vrea un hidrofor, poate cumpara o pompa de adancime. Pe site se afla si pompe de apa murdara cu ajutorul carora pot fi transformate in terenuri arabile terenurile pe care balteste apa sau se poate scoate apa murdara din canale si din pivnita rapid.

Pentru cei care doresc sa isi ude gradinile cu furtunul pe site se gasesc furtune de diferite dimensiuni. Un lucru este cert, fiindca plantele nu mai pot sta fara apa, din cauza capriciilor vremii, produsele pentru irigatii s-au diversificat si modernizat continuu.
Acelasi lucru s-a intamplat cu utilajele cu ajutorul carora se poate lucra pamantul. Exista minitractoare pe doua roti cu care fermierul poate ara pamantul, este suficient sa i se ataseze un disc sau un cultivator si bulgarii sunt faramati.

Acum acest utilaj se afla la indemana omului gospodar si vestea buna este ca se pot cosi suprafete mari cu el, fara ca persoana care lucreaza cu el sa resimta efortul.

Regalfermierul este un furnizor de seminterii fara egal in Romania. Pe site-ul acestui magazin se gasesc seminte pentru aproape toate plantele de cultura si pentru fiecare dintre ele mai multe tipuri de seminte.

Betoniera daca ii trebuie unui gospodar, o poate cumpara de aici, fara probleme. Are nevoie cineva de o roaba adusa acasa? O pune in cosul electronic si finalizeaza comanda, iar peste 2-3 zile o primeste.

Generatoare pe benzina, sere, solarii, folii protectoare de calitate, garantate pentru mai multi ani sunt la dispozitia celor care au neaparata nevoie de ele.

Nu sunt bani pentru toate lucrurile necesare in agricultura? Acesta nu este un motiv de ingrijorare, fiindca se pot cumpara in rate marfuri de peste 300 de lei.

Agricultura este o ocupatie interesanta, utila si banoasa, iar noile descoperiri scapa fermierul de experienta amara de a-si vedea toata munca distrusa de soarele puternic sau de inghet.

Plasele de umbrire tin caldura de cuptor departe, sistemele de irigatie salveaza plantele de la uscare, folia protectoare fereste plantele fragile de inghet, in timp ce erbicidele si pesticidele alunga daunatorii.

In prezent, fermierul este ajutat sa supuna natura si sa isi ajute cultura.

Pana si apa murdara care ar patrunde pe un teren poate fi scoasa cu pompe speciale si indepartata de plante.

Magazinul online ajuta agricultorii sa intre pe site cand doresc, economisind timp si sa aiba grija de culturile lor. Folia protectoare ofera rezistenta la inghet, dar si recolte mai frumoase si mai gustoase.

Este usor ca oamenii sa isi poata comanda ce au nevoie pentru culturile lor intr-un timp scurt si produsele sa fie livrate urgent pentru a fi de folos.

Magazinul este deschis cand fermierul intra noaptea in casa dupa o zi de munca, iar langa produse se afla informatii complete despre ele.
Posibilitatea de a cumpara in mai multe rate inseamna mana cereasca pentru fermierii care sunt disperati pentru ca fara un produs anume, cultura lor ar fi distrusa.
Regalfermierul il pregateste si il trimite urgent acolo unde este nevoie de el.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

ISU Giurgiu angajează 18 șoferi pentru autospecialele de intervenție

Publicat

pe

de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea a 18 posturi de conducător auto (autospeciale), prin încadrare directă. Pot participa la concurs persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, împliniți anul acesta, care dețin permis de conducere categoriile B și C și au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat.

Toate actele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare în vederea participării la concurs trebuie transmise la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, exclusiv în format electronic (pdf.), astfel:
– cererile de înscriere, completate lizibil și semnate, alături de copii ale actului de identitate, permisului de conducere categoriile B și C, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și CV-ul, până la data de 06.07.2022, ora 14:00, inclusiv în zilele nelucrătoare;
– dosarul de recrutare, cu toate documentele prevăzute în anunțul postat pe pagina www.isugiurgiu.ro, până la data de 19.07.2022, ora 14:00.

În eventualitatea depăşirii mărimii maxime a capacităţii de ataşamente (50 de megabytes), vor fi transmise e-mail-uri succesive, numerotate crescător. E-mail-urile de înaintare a documentelor vor cuprinde la rubrica ,,Subiect” sintagma ,,Cerere de înscriere” sau ,,Dosar”, în funcţie de situaţie, urmat de numele şi prenumele candidatului și de postul pentru care candidează (exemplu: Dosar_Ionescu Ion_Conducător auto).

Concursul constă în:
– o probă practică ce are caracter eliminatoriu (testarea abilității de a conduce un autovehicul care necesită permis de conducere categoria C). Aceasta se va desfășura în perioada 29.07 – 03.08.2022. Locația, data, ora prezentării vor fi comunicate ulterior, în funcție de numărul candidaților, conform planificării;
– test scris ce va fi susținut în data de 11.08.2022, din tematica şi bibliografia de concurs;
– un interviu pe subiecte profesionale (doar în situaţia în care se impune departajarea candidaţilor).

Examinarea medicală și evaluarea psihologică efectuate de structurile de specialitate ale M.A.I. se vor realiza doar de către candidații declarați „Admis”.

Pentru detalii, accesați: bit.ly/Concurs_conducator_auto

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT