Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Hai, de vedeți mielul! 45 lei kilogramul!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Nu știu încotro ne îndreptăm. Sărbătorile de Paște din acest an se vor consuma sub semnele războiului și sărăciei. Rămânem ca de obicei cu speranța că poate, cine știe, vreodată, va mai veni și binele. Greu de crezut. Deja s-a pornit o reacție în lanț, iar politica tip acadea a fost luată pe nepregătite de furtuna care a început să răscolescă planeta.

Românii deja orbecăie prin magazine, în căutarea unor produse alimentare de calitate și ieftine. De calitate, poate. Ieftine, deloc. Prețurile cresc de la o zi la alta. Au ajuns oamenii să vorbească de contractarea unor împrumuturi pentru a încropit de Paște o masă cât de cât bogată. Crescătorii de animale au scos deja pe tarabă carnea de miel cu 45 de lei kilogramul. Cozonacul adevărat, nu cel încărcat cu coloranți și alte chimicale, trece de 30 de lei bucata. Banalul ou saltă spre 1 leu. Prin unele supermarket-uri sunt sortimente de pâine care, în numai o săptămână, au trecut de la 2,9 lei la 4 lei bucata. Apa de izvor a început să concureze cu Coca-Cola. Ce ne mai rămâne de făcut? Nimic. Înghițim în sec și ne rugăm la Dumnezeu să nu ne lovească războiul. Potolim himeric o durere cu alta…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT