Connect with us

SPORT

Echipa de fotbal Viitorul Voinești revine acasă. Stadionul a primit omologarea AJF

Publicat

pe

Stadionul din Voinești, care a fost supus unor ample lucrări de modernizare în ultimele luni, a primit, săptămâna aceasta, omologarea AJF, cea ce înseamnă că îndeplinește toate condițiile impuse prin Regulamentul FRF. Prin urmare, echipa de fotbal Viitorul Voinești revine acasă, iar primul meci pe teren propriu se va disputa chiar mâine, 9 aprilie 2022, de la ora 11:00.

Investiția de la stadion, în valoare de 210.000 lei, a fost suportată integral din bugetul local, adică din taxele și impozitele colectate de la locuitorii comunei.

Lucrările au vizat reabilitarea și modernizarea vestiarului și au inclus: amenajarea a trei grupuri sanitare (arbitri, gazde, oaspeți), opt dușuri, trei chiuvete, tencuieli și zugrăveli interioare și exterioare, placare cu gresie și faianță, fosă septică, apă curentă (caldă și rece), schimbat acoperiș și amenajare tunel de acces la stadion. De asemenea, a fost realizată o tribună cu 40 de locuri.

„Mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Tătărani, pentru că ne-au permis să disputăm meciurile din tur pe baza sportivă din satul Gheboieni”, este mesajul primarului comunei Voinești – Dănuț Gabriel Sandu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Diego Longo, antrenor Chindia: Pe suporteri îi ținem lângă noi prin felul de a juca!

Publicat

pe

Astăzi – 21 noiembrie 2023, jurnaliștii au fost invitați la o conferință de presă organizată de conducerea Clubului de Fotbal Chindia Târgoviște, reprezentată de președintele Mihai Lorin Petrescu și vicepreședintele Nicolae Croitoru, pentru a-l prezenta pe noul antrenor al echipei de fotbal. Al treilea în cinci luni. Primii doi au fost ejectați din motive de lipsă de rezultate. Acum, a fost pus la cârma corabiei italianul Diego Longo. Numele ar spune că va avea parte de o activitate de durată la Clubul Chindia. Dar, nu se știe niciodată!

Tehnicianul a făcut parte din echipa celebrului antrenor Mircea Lucescu. De asemenea, a lucrat și cu Răzvan Lucescu. A mărturisit Longo că s-a aflat mai bine de 17 ani în preajma familiei Lucescu. În urmă cu 3 ani, a ales să meargă singur pe acest drum al antrenoriatului. Acum a avut curaj să vină la Târgoviște și chiar gândește pozitiv. Vrea rezultate. Musai, Chindia trebuie să promoveze în Liga I. Așa, după cum s-a exprimat, chiar din acest sezon. La Târgoviște trebuie construit ceva durabil.

Chestia este că acest tip de discurs l-am mai auzit în două rânduri. Diferă doar așezarea în pagină. Optimism. Mobilizare. Dorință. Facem. Dregem. Siguranță. Prea multă parcă! De la suporteri, care sunt nemulțumiți, mai ales după rezultatele obținute în ultimele partide, antrenorul Longo nu are mari deocamdată așteptări.

„Noi trebuie să îi completăm. Să îi aducem, să îi ținem lângă noi și asta o putem face numai prin atitudinea noastră. Cu efort, cu sacrificiu și, bineînțeles, cu felul nostru de a juca. Nu putem cere noi ceva suporterilor, trebuie noi să oferim”, a spus noul antrenor al Chindiei Târgoviște – Diego Longo.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite