Connect with us

SPORT

Echipa de fotbal Viitorul Voinești revine acasă. Stadionul a primit omologarea AJF

Publicat

pe

Stadionul din Voinești, care a fost supus unor ample lucrări de modernizare în ultimele luni, a primit, săptămâna aceasta, omologarea AJF, cea ce înseamnă că îndeplinește toate condițiile impuse prin Regulamentul FRF. Prin urmare, echipa de fotbal Viitorul Voinești revine acasă, iar primul meci pe teren propriu se va disputa chiar mâine, 9 aprilie 2022, de la ora 11:00.

Investiția de la stadion, în valoare de 210.000 lei, a fost suportată integral din bugetul local, adică din taxele și impozitele colectate de la locuitorii comunei.

Lucrările au vizat reabilitarea și modernizarea vestiarului și au inclus: amenajarea a trei grupuri sanitare (arbitri, gazde, oaspeți), opt dușuri, trei chiuvete, tencuieli și zugrăveli interioare și exterioare, placare cu gresie și faianță, fosă septică, apă curentă (caldă și rece), schimbat acoperiș și amenajare tunel de acces la stadion. De asemenea, a fost realizată o tribună cu 40 de locuri.

„Mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Tătărani, pentru că ne-au permis să disputăm meciurile din tur pe baza sportivă din satul Gheboieni”, este mesajul primarului comunei Voinești – Dănuț Gabriel Sandu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Competiția de Motocros de la Moreni a aliniat la start peste 100 de sportivi

Publicat

pe

Cea de-a IV-a etapă a Campionatului Național Individual al României la Motocros de la Moreni s-a încheiat. Competiția, care s-a desfășurat pe parcursul a două zile pe traseul de la Sângeriș a fost urmărită de peste 4.000 de spectatori. Și astăzi – 19 iunie 2022, sportivii de la Flacăra Moreni au obținut rezultate deosebite în concurs. Iasmina Stan – locul II la clasa MX fete, Andrei Filip – locul III la clasa MX 1 și Dacian Dăuș – locul IV la clasa MX 2.

Astăzi, la Sângeriș, s-au aflat alături de primarul municipiului Moreni – Constantin Dinu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, vicepreședinta Luciana Cristea, deputatul Radu Popa, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, subprefectul Corneliu Sălișteanu și alți reprezentanții ai administrației publice județene.

Corneliu Ștefan i-a felicitat pe cei peste o sută de sportivi care și-au turat motoarele pe traseul de la Sângeriș, pe câștigătorii acestei etape a Campionatului Național Individual la Motocros, dar și pe organizatori.

„Competiția de pe traseul de la Sângeriș, foarte importantă pentru clasamentul național, este și un mare câștig pentru comunitatea locală și dâmbovițeană. Sportul, indiferent de natura acestuia, poate avea o contribuție importantă în economia locală. Tocmai de aceea, voi susține și sprijini organizarea de evenimente care aduc beneficii atât economice, cât și de imagine”, a spus Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT