Connect with us

ACTUALITATE

ITM Dâmboviţa angajează inspector de muncă. Detalii aici!

Publicat

pe

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița organizează un nou concurs, pentru completarea echipei Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă. Acesta vizează ocuparea unui post public de execuție de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior.

Cei care doresc să participe la concurs trebuie să depună la sediul ITM Dâmbovița un dosar, care să conțină formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 3, din H.G. nr. 611/2008, curriculum vitae – modelul comun european, copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări, copia carnetului de muncă și a adeverinţelor eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, copia adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului, cazier judiciar și declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa, care să ateste calitatea sau lipsa calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia, în condițiile prevăzute de legislația specifică.

Condițiile specifice de ocupare a posturilor prevăd:
– studii universitare de licentă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licentă sau echivalentă în domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau în specializările: sociologie, psihologie, medicină, administraţie publică şi ştiinţe politice;
– Minimum 7 ani vechime, în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției;
– Cunoştinţe de operare PC – nivel mediu (dovedite cu documente).

Doritorii, care se încadrează în condițiile prevăzute de metodologia de concurs, pot depune dosarele în perioada 11 aprilie – 2 mai 2022, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa, strada Revoluţiei, bloc C8, la Compartimentul Resurse Umane. Selecţia dosarelor se va realiza în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a acestora.

Concursul va consta în două probe, una scrisă, programată a se desfășura pe data de 12 mai, ora 10.00, și un interviu, la care vor participa doar candidaţii care au fost declaraţi admişi la prima probă și care va fi organizat în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Bibliografia de concurs este afișată la sediul ITM Dâmbovița și pe pagina de internet a instituției, la secțiunea ”DESPRE ITM DAMBOVITA” – ”CONCURS”. De asemena, informații suplimentare se pot obține la telefon/fax: 0245612021/0245615240, sau prin e-mail, itmdambovita@itmdambovita.ro, persoană de contact: Solomon Florentina – consilier resurse umane.

Facem precizarea că, ieri, a fost publicat pe site-ul ITM Dâmbovița și s-a afișat, la intrarea în instituție, rezultatul procesului de selecție a dosarelor de înscriere la concursul de ocupare a două posturi de inspector SSM, a cărui primă probă, teoretică, se va desfășura joi, 14 aprilie 2022.

Lixandru Marius,
Inspector șef

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Mesaj important de la ING pentru toți clienții băncii

Publicat

pe

ING, una dintre cele mai importante bănci din România, își avertizează din nou clienții cu privire la înșelătoriile care promit „câștiguri de nerefuzat”, prezente la tot pasul pe internet, inclusiv în piața criptomonedelor. Atrag atenția reprezentanții băncii că, de cele mai multe ori, escrocii se folosesc de branduri reale sau chiar de personalități publici, pentru ca oamenii să le cadă în plasă mai ușor. Anunțurile înșelătoare pot să apară pe rețelele sociale, prin SMS, prin apel telefonic sau prin e-mail.

Fie că vorbim de persoane care se prezintă ca „experți” dornici să-ți împărtășească „secretele” investițiilor de succes sau așa-ziși „reprezentanți ai unei firme” cu notorietate care pretind că dețin autorizațiile legale de la instituții precum ASF și care promit câștiguri fabuloase, scopul lor este de a te convinge să efectuezi plăți cu cardul sau viramente în scopul de a investi. De cele mai multe ori, solicitările inițiale sunt sume mici, pentru a te testa.

Controlează ce tranzacții poți face în contul tău!

Cu noile setări de securitate din Home’Bank tu pui limite și dai permisiuni. Când vine vorba de tranzacții cu cardul ai o metodă în plus de apărare împotriva potențialelor fraude. Tot ce trebuie să faci este să intri în Home’Bank, să-ți alegi cardul și să mergi în secțiunea Limite și permisiuni card – Permisiuni. Modificările se aplică doar pentru cardul selectat, deci ai grijă să iei fiecare card la rând și să-ți pui permisiunile de care ai nevoie.

Cum să te ferești de fraudele cu „investiții de neratat” (inclusiv criptomonede)?

• De câte ori în viață te-a sunat un „expert” să împărtășească cu tine secretele unor investiții de mare succes, fie criptomonede sau nu? Așadar, îți recomandăm să ignori e-mail-urile, mesajele private sau campaniile promovate pe rețelele sociale care oferă câștiguri ușoare.

• Închide fără să eziți apelurile care îți comunică „oferte de creditare de nerefuzat”, „investiții cu profituri garantate” sau orice alte servicii bancare suspecte.

• Nu transmite date personale sau copii ale actelor de identitate prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail.

• Nu completa datele cardului și nici credențialele aplicației de internet banking pe paginile (link-urile) primite de la așa-zișii brokeri de investiții.

• În cazul în care interlocutorul susține că reprezintă o companie autorizată, verifică la organul de autorizare din țara respectivă datele și informațiile comunicate. Spre exemplu, companiile românești intermediare de pe piața de capital pot fi verificate pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Mai multe informații cu privire la fraudele cu investiții prin false intermediari se găsesc și pe site-ul ASF, secțiunea Consumatori.

• Ia aminte că, în România, promovarea serviciilor și activităților de investiții prin intermediul unor furnizori de tip „call center” este interzisă și este calificată drept infracțiune.

Ce trebuie să faci în cazul în care ai căzut deja victimă:

• Încetează orice contact cu „brokerii / intermediarii” și nu mai efectua niciun fel de plată, indiferent de motivul invocat – se pot solicita plăți suplimentare folosind ca pretext așa zise taxe de retragere a câștigurilor sau taxe de recuperare a sumelor pierdute.

• În cazul în care ai oferit datele de card, blochează-l. Dacă ai oferit și credențialele aplicației de internet banking, schimbă codul de utilizator și resetează parola.

• Contactează imediat banca pe orice canal de comunicare accesibil ție (ING Office, My’Line – *2ING (*2464)/ 031 406 2464) și Poliția pentru a încerca diminuarea pierderilor la care te-ai expus, precum și prevenirea oricăror altor pierderi sau prejudicii.

• Dacă ai instalat orice aplicație la cererea „brokerilor” (de ex. Anydesk) dezinstaleaz-o, instalează un anti-virus și scanează dispozitivul de viruși. Nu folosi dispozitivul posibil infectat pentru resetarea parolelor / logarea în aplicațiile folosite până nu l-ai devirusat. Dacă este posibil, îți recomandăm să resetezi dispozitivul folosit la setările din fabrică sau să îi reinstalezi sistemul de operare.

• Dacă ai oferit o copie a actului de identitate, solicită schimbarea acestuia și vino la bancă în vederea efectuării actualizării de date.

• Depune de îndată o sesizare la autoritățile competente (spre exemplu: Poliție, ASF).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Programul evenimentelor organizate în județul Prahova cu prilejul Zilei Culturii Naționale

Publicat

pe

De

Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova organizează, în perioada 14-18 ianuarie 2025, cu prilejul Zilei Culturii Naționale (15 ianuarie), mai multe evenimente omagiale în Ploiești și la secțiile din județ, cu acces liber, astfel:

♦ Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova – Ploiești, str. Toma Caragiu, nr.10, tel. 0244 522 656
https://www.facebook.com/Muzeul.de.Istorie.Ploiesti
15 ianuarie 2025, ora 11.00 – Simpozion: „Vasile Alecsandri în colecția Muzeului de Istorie” – organizat în colaborare cu Muzeul Memorial „Paul Constantinescu”

♦ Muzeul Ceasului „Nicolae Simache” Ploiești, str. Nicolae Simache, nr.1, tel. 0244 542 861
https://www.facebook.com/m.ceasului
15 ianurie 2025, ora 11.00 – Matineu muzeal: „Pe urmele profesorului Nicolae Simache” – participă elevi de la Școala Gimnazială „Nicolae Simache” Ploiești

♦ Muzeul „Casă de Târgoveț din sec. XVIII-XIX” Ploiești, str. Democrației, nr.2, tel. 0244 529 439
https://www.facebook.com/muzeul.casadetargovet
15 ianuarie 2025, ora 12.30 – Recital de poezie: „Poezia eminesciană în casa lui Hagi Prodan” – participă elevi ai Școlii Gimnaziale „Rareș Vodă” – Structura Ioan Grigorescu Ploiești
♦ Muzeul „Ion Luca Caragiale” Ploiești, str. Kutuzov, nr.1, tel. 0244 525 394
https://www.facebook.com/muzeul.ionlucacaragiale
15 ianuarie 2025 – Articol online: „Caragiale și Eminescu”

♦ Muzeul Memorial „Nichita Stănescu” Ploiești, str. Nichita Stănescu, nr.1, tel. 0344 100 768
https://www.facebook.com/Muzeu.Nichita.Stanescu.Ploiesti
18 ianuarie 2025, ora 11.00 – Matineu muzeal: „Recitări și evocări acasă la Nichita” – Mihai Eminescu renăscut prin „necuvintele” lui Nichita Stănescu

♦ Muzeul „Crama 1777” Valea Călugărească, str. Valea Largă, nr.139A, tel. 0244 235 470
https://www.facebook.com/Crama-de-la-1777-un-muzeu-o-poveste
14 ianuarie 2025, ora 10.00 – Matineu muzeal: „Recital de poezie eminesciană” – participă elevi de la Școala Gimnazială „Ion Ionescu” Valea Călugărească și Structură Nicovani

♦ Muzeul „Casa Domnească” Brebu, Aleea Casa Domnească, nr 3, tel. 0244 357 731
https://www.facebook.com/Muzeul.Casa.Domneasca.Brebu
15 ianuarie 2025, ora 9.00 – Matineu muzeal: „175 de ani de la nașterea poetului nepereche”
♦ Muzeul Memorial „Constantin și Ion Stere” Bucov, Parcul Constantin Stere Bucov, tel. 0244 344 040
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076505662737
15 ianuarie 2025, ora 11.00 – Matineu muzeal: „Amintiri despre Eminescu și Alecsandri”
♦ Muzeul Memorial „Cezar Petrescu” Bușteni, str. Tudor Vladimirescu, nr.2, tel. 0244 321 080
https://www.facebook.com/muzeulcezarpetrescu
15 ianuarie 2025 – Articol online: „Dor de Eminescu”
♦ Muzeul Memorial „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte, str. George Enescu, nr. 1-3, tel. 0244 280 861
https://www.facebook.com/muzeulnicolaeiorga
15 ianuarie 2025 – Articol online: „Mihai Eminescu – omul deplin al culturii”
♦ Muzeul „Conacul Pană Filipescu” Filipeștii de Târg, nr.868, tel. 0244 389 480
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012309997055
15 ianuarie 2025 – Articol online: „330 de ani de la ctitoria Mănăstirii Sinaia”

♦ Muzeul „Conacul Bellu” Urlați, str. Orzoaia de Sus, nr.12, tel. 0244 271 721
https://www.facebook.com/conaculbellu
16 ianuarie 2025, ora 11.00 – Matineu muzeal: „Eminescu – poet național și universal” – participă Cenaclul „Pe urmele lui Orfeu”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite