Connect with us

Dâmboviţa

Percheziții la braconieri și hoți de lemn din Dâmbovița

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au efectuat, astăzi – 13 aprilie 2022, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, 13 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de braconaj cinegetic, tăiere și sustragere de material lemnos. 14 suspecți au fost conduși la audieri.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării 3 arme de vânătoare, 20 de cartușe, 3 motoferăstraie, 10 kilograme de carne de vânat, 5 telefoane mobile, 10 metri cubi de material lemnos și 4 autovehicule.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi tăiat și sustras material lemnos din fondul forestier național. Față de trei suspecți, un bărbat din Târgoviște și doi din comuna Râul Alb, oamenii legii au dispus reținerea pentru 24 de ore. Mâine, vor fi prezentați procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea măsurilor preventive.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite