Connect with us

Prahova

Românii, înșelați cu așa-zise licitații pentru vânzarea de mașini!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Polițiștii din Prahova au efectuat, ieri – 13 aprilie, 7 percheziții la domiciliile unor indivizi din București, Bârlad și din Prahova, bănuiți de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, deținere de arme și tăiere și furt de arbori.

În dosarul de înșelăciune, descinderile au avut loc în municipiile București și Bârlad, la domiciliile a doi bărbați, de 20, respectiv 35 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul IPJ Prahova pentru audieri.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada august 2021 – aprilie 2022, persoanele bănuite ar fi oferit spre vânzare, prin licitație, autovehicule, prin intermediul unui site de anunțuri. Ulterior primirii sumelor de bani solicitate prin transfer bancar, aceștia nu mai puteau fi contactați de către cumpărători. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 31.500 de lei”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Într-o altă cauză ce vizează tulburarea ordinii și liniștii publice și deținerea de arme, perchezițiile au avut loc la Ploiești. Doi bărbați, de 36, respectiv 42 de ani, au fost conduși la sediul Poliției pentru a fi audiați. În cazul lor s-a reținut faptul că, în cursul nopții de 30 spre 31 martie a.c., între mai mulți indivizi cu vârste între 25 și 42 de ani ar fi avut un conflict în curtea unei unități de cazare, din municipiul Ploiești. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate un pistol, o macetă, un cuțit și un briceag.

Într-o altă cauză, documentată de polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna, au fost efectuate 2 percheziții în comuna Măneciu, la locuințele unor persoane bănuite de tăiere și furt de arbori. 6 suspecți au fost conduși la sediul IPJ Prahova pentru audieri. În acest caz s-a reținut faptul că în perioada martie-aprilie a.c., un bărbat, în vârstă de 49 de ani, ar fi tăiat, fără drept și ar fi sustras mai mulți arbori, dintr-o zonă forestieră de pe teritoriul comunei Măneciu. Este vorba de aproximativ 8 mc de lemn. În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 3 motofierăstraie și 1,3 metri cubi de material lemnos. Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 2.500 de lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Percheziții la cinci spărgători de firme din județul Prahova

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Lucrătorii din cadrul Poliției orașului Boldești Scăeni, județul Prahova, au efectuat, astăzi – 16 iunie 2022, patru percheziții la domiciliile a cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. O persoană a fost condusă la sediul unității de poliție pentru audieri. În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

„În fapt, la data de 28 aprilie a.c., 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, ar fi sustras mai multe elemente metalice dintr-o societate comercială din orașul Boldești Scăeni, pe care ulterior le-ar fi vândut. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.500 de lei”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

16 salvamontiști și o intervenție de 6 ore pentru recuperarea a patru turiști blocați în Bucegi

Publicat

pe

Noaptea-trecută, salvamontiștii din Bușteni au pornit în căutarea a patru turiști blocați pe Vâlcelul Portiței din Masivul Bucegi. Aceștia plecaseră pe munte fără echipament suficient și au constatat că nu au corzi suficient de lungi pentru a coborî Săritoatea lui Magheru.

Mai mult decât atât. Una dintre femeile din grup suferise un traumatism la genunchi și nu se mai putea deplasa. Intervenția celor 16 salvamontiști a durat aproape 6 ore. Abia la 03:30, cei patru turiști au fost coborâți de pe munte.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT