Connect with us

ACTUALITATE

Floarea Calotă și Ionuț Dolănescu, cap de afiș la „Ziua comunei Nucet”

Publicat

pe

Comuna Nucet, din județul Dâmbovița, îmbracă haine de sărbătoare în fiecare an de „Izvorul Tămăduirii” – prima zi de vineri după Paște. După Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea Nucet, se organizează o procesiune până la „Fântâna de leac” aflată în pădurea din apropiere, apoi participanții sunt invitați să se bucure de un spectacol folcloric care se ține pe terenul din curtea școlii.

Anul acesta, vor urca pe scenă, vineri – 29 aprilie 2022, Ionuț Dolănescu, Floarea Calotă, Gabriel Dumitru, precum și soliștii Orchestrei Populare „Chindia” – Simona Dinescu, Florentina Mîinea, Ileana Pavelescu, Loredana Dobrescu și Yuriy Tsiple. Alături de aceștia, vor susține momente artistice și ansamblurile: „Ilios”, „Horo”, „Cununa Brăneștiului” și „Cununa Nucetului”. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Populară „Chindia” – dirijor Ionuț Dumitrescu.

Spectacolul este oferit de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, în parteneriat cu Primăria comunei Nucet, începând cu ora 12:30.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT