Connect with us

ACTUALITATE

Gata, asteptarea! Se redeschide circulația pe pasarela de la Găești

Publicat

pe

Joi – 21 aprilie 2022, va fi redat circulației pasajul rutier peste calea ferată de la Găești, situat pe DN 61. Podul a făcut obiectul unui proiect de reabilitare și consolidare în valoare de 9 milioane de lei, derulat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Traficul a fost deviat începând cu luna septembrie 2020.

Astăzi – 20 aprilie 2022, președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, primarul orașului Găești – Grigore Gheorghe și mai mulți reprezentanți ai CNAIR au efectuat o vizită la fața locului pentru o ultimă verificare înaintea redeschiderii.

„Pasajul rutier peste calea ferată de pe DN 61, km 77+200, este singurul drum de legătură dintre Găești și A1 și satele învecinate. Starea precară în care s-a aflat înainte de demararea lucrărilor putea crea premisele producerii de accidente rutiere. Lucrările de consolidare și reabilitare realizate au readus circulația rutieră din zonă la parametrii tehnici normali și la condițiile de siguranță necesare”, se precizează într-un comunicat remis de CJ Dâmbovița.

Podul a fost construit în anul 1977, are o lungime de 550 m și o lățime de 8 m.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT