Connect with us

ACTUALITATE

Elevi cu rezultate bune la învățătură, premiați de doamnele din OFSD Târgoviște

Publicat

pe

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) Târgoviște a recompensat, astăzi – 20 aprilie, 19 copii din municipiu pentru rezultatele bune la învățătură obținute în acest an școlar, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă familiile lor.

„Am vrut ca, mai ales acum, în Săptămâna Mare, să-i încurajăm și să le spunem că sunt pe drumul cel bun și că le suntem alături. I-am premiat pentru seriozitatea lor, dar și pentru că au înțeles că viitorul le poate rezerva surprize plăcute doar dacă tratează cu atenție școala. Rezultatele lor nu ar fi fost posibile fără sprijinul părinților, iar pentru acest lucru îi felicităm”, a precizat deputata Carmen Holban – președinta OFSD Târgoviște.

De asemenea, familiile elevilor premiați au primit produse specifice Sărbătorilor Pascale. S-au implicat personal pentru reușita acestei acțiuni, doamnele social-democrate din Consiliul Local Târgoviște, vicepreședinta Consiliului Județean Dâmbovița – Luciana Cristea, inspectorul școlar general Ileana Nicolescu și viceprimarul municipiului Târgoviște – Monica Ilie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

 

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite