Connect with us

Dâmboviţa

Lider PNL, despre alianța cu PSD în Dâmbovița: Trebuie să se renunțe la orgolii! VIDEO

Publicat

pe

Coaliția PNL – PSD este bună pentru România, în actualul context european, întrucât asigură stabilitatea guvernamentală și poate să dea soluții pentru a reforma țara – a declarat, astăzi – 21 aprilie 2022, președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Fiecare partid are propriile politici în cadrul guvernării. Fiecare partid își urmărește interesul și doctrina, chiar dacă există o coaliție, iar în alegeri vor fi candidați ai fiecărui partid”.

Cât privește funcționarea acestei alianțe la nivel județean, liderul liberal spune că „mai trebuie lucrat”, în special în planul comunicării. A punctat Aurelian Cotinescu faptul că „guvernarea alături de PSD poate fi bună, dacă intreaga clasa politică dâmbovițeană va înțelege ce înseamnă interesul acestui județ” și dacă se va renunța la orgolii, la atitudinea de tipul „noi suntem vioara întâi”.

„România are nevoie de stabilitate și nu văd cu cine altcineva ar putea să guverneze PNL în acest moment. Cu AUR s-a dovedit imposibil. Cu USR s-a dovedit foarte greu, aproape imposibil. Și, atunci, cred că trebuie să avem maturitatea de a privi lucrurile așa cum sunt, să înțelegem că această guvernare cu PSD poate fi șansa României de a se reforma.

Pentru județul Dâmbovița, guvernarea cu PSD poate fi bună dacă întreaga clasă politică dâmbovițeană va înțelege ce înseamnă interesul acestui județ. Dacă vrem doar să facem chestiuni de imagine și să apărem în fața oamenilor spunând că suntem vioara întâi, că noi facem, dar în spate să nu se întâmple lucruri, atunci este grav. Nu avem maturitate. Dacă, în schimb, înțelegem că fiecare deputat, că fiecare politician din PNL are locul lui și poate are și lobby-ul lui la nivel guvernamental și poate ajuta proiectele majore ale județului, atunci lucrurile trebuie abordate altfel și de către colegii din PSD. Din acest motiv, v-am spus că mai este de lucrat la această coaliție”, a precizat Aurelian Cotinescu.

Reamintim faptul că, săptămâna trecută, liderul PSD Dâmbovița și președinte al CJD, Corneliu Ștefan, a declarat că încă îi așteaptă pe parlamentarii PNL să sprijine proiectele de dezvoltare ale județului și că este nemulțumit de modul în care funcționează coaliția PSD – PNL în Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Autoturism, răsturnat la Mija. Un copil a fost transportat la spital

Publicat

pe

Un copil de 7 ani a fost rănit în urma unui accident de circulație petrecut pe DN72, Târgoviște-Ploiești, în zona localității Mija, comuna IL Caragiale.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

Micuțul a fost transportat la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare. De asemenea, au fost răniți și doi adulți.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT