Connect with us

Dâmboviţa

Lider PNL, despre alianța cu PSD în Dâmbovița: Trebuie să se renunțe la orgolii! VIDEO

Publicat

pe

Coaliția PNL – PSD este bună pentru România, în actualul context european, întrucât asigură stabilitatea guvernamentală și poate să dea soluții pentru a reforma țara – a declarat, astăzi – 21 aprilie 2022, președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Fiecare partid are propriile politici în cadrul guvernării. Fiecare partid își urmărește interesul și doctrina, chiar dacă există o coaliție, iar în alegeri vor fi candidați ai fiecărui partid”.

Cât privește funcționarea acestei alianțe la nivel județean, liderul liberal spune că „mai trebuie lucrat”, în special în planul comunicării. A punctat Aurelian Cotinescu faptul că „guvernarea alături de PSD poate fi bună, dacă intreaga clasa politică dâmbovițeană va înțelege ce înseamnă interesul acestui județ” și dacă se va renunța la orgolii, la atitudinea de tipul „noi suntem vioara întâi”.

„România are nevoie de stabilitate și nu văd cu cine altcineva ar putea să guverneze PNL în acest moment. Cu AUR s-a dovedit imposibil. Cu USR s-a dovedit foarte greu, aproape imposibil. Și, atunci, cred că trebuie să avem maturitatea de a privi lucrurile așa cum sunt, să înțelegem că această guvernare cu PSD poate fi șansa României de a se reforma.

Pentru județul Dâmbovița, guvernarea cu PSD poate fi bună dacă întreaga clasă politică dâmbovițeană va înțelege ce înseamnă interesul acestui județ. Dacă vrem doar să facem chestiuni de imagine și să apărem în fața oamenilor spunând că suntem vioara întâi, că noi facem, dar în spate să nu se întâmple lucruri, atunci este grav. Nu avem maturitate. Dacă, în schimb, înțelegem că fiecare deputat, că fiecare politician din PNL are locul lui și poate are și lobby-ul lui la nivel guvernamental și poate ajuta proiectele majore ale județului, atunci lucrurile trebuie abordate altfel și de către colegii din PSD. Din acest motiv, v-am spus că mai este de lucrat la această coaliție”, a precizat Aurelian Cotinescu.

Reamintim faptul că, săptămâna trecută, liderul PSD Dâmbovița și președinte al CJD, Corneliu Ștefan, a declarat că încă îi așteaptă pe parlamentarii PNL să sprijine proiectele de dezvoltare ale județului și că este nemulțumit de modul în care funcționează coaliția PSD – PNL în Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite