Connect with us

ACTUALITATE

Premieră în Dâmbovița! Camera de Comerț a pus la dispoziția jurnaliștilor un centru de presă

Publicat

pe

După mai bine de 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, o instituție din Dâmbovița, în speță Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, a făcut un gest rezonabil, de solidaritate, de suflet pentru reprezentanții mass-mediei locale.

Președintele Valentin Calcan a promis, în urmă cu doi ani, când a venit la conducerea Camerei de Comerț în urma unui proces de alegeri, că se va preocupa să amenajeze la nivelul instituției un spațiu pentru jurnaliști. Un loc civilizat, confortabil, dotat cu toate cele de trebuință, în care ziariștii, care lucrează de cele mai multe ori contratimp, să se poată retrage, între două conferințe de presă sau după documentarea unui material, pentru a-l redacta și pune în pagină.

Centrul de presă independent promis de Valentin Calcan iată că și-a deschis porțile astăzi. A fost un cadou oferit jurnaliștilor dâmbovițeni cu ocazia „Zilei internaționale a libertății presei”. Biroul este unul cochet și se află la parterul imobilului care adăpostește Camera de Comerț. Ziariștii, fie din presa scrisă sau audio-video, pot zăbovi în centrul de presă deschis pentru ei în cadrul Camerei de Comerț Dâmbovița ori de câte ori nevoia o impune.

Așa cum a precizat președintele CCIA Dâmbovița – Valentin Calcan, în acest spațiu se pot pune bazele unui club de presă, un loc de creație jurnalistică, comunicare și socializare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT