Connect with us

Dâmboviţa

Conducerea PSD Dâmbovița, dialoguri directe cu aleșii locali și activul de partid

Publicat

pe

Activismul politic nu trebuie părăsit după ce se încheie campaniile electorale, iar puterea revine celor care au câștigat alegerile. Adevărații politicieni trebuie să fie într-o conexiune permanentă cu cetățenii, cu alegătorii, fie direct, fie prin structurile administrative teritoriale sau de partid.

Conducerea PSD Dâmbovița nu a pierdut nicio clipă legătura cu teritoriul, cu viața comunităților, cu problemele oamenilor și, nu în ultimul rând, cu activul de partid, reprezentat de primari, viceprimari, consilieri locali și președinții organizațiilor locale. Cei doi ani de pandemie, cu restricțiile instituite, au împiedicat interacțiunea adevărată, dar lucrurile reintră acum în normalitate.

De ieri – 5 mai 2022, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a dat startul unei alte etape de comunicare cu structurile din teritoriu. Primele întâlniri s-au consumat la Moreni și Băleni.

„Astfel de activități au rolul de a întări organizaţia județeană, dar, în același timp, sunt un bun prilej pentru a puncta realizările administrative ale fiecărui primar și consilier local social-democrat. Sunt investiții în fiecare comună condusă de primarii PSD, în sprijinul acestora venind parlamentarii, consilierii județeni și locali, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, a Prefecturii, dar și reprezentații PSD Dâmboviţa din ministere și agenții naționale”, a precizat liderul PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Președintele social-democraților dâmbovițeni și-a propus să reconstruiască după principii noi organizațiile de tineret de la nivelul întregului județ.

„Tineretul social-democrat dâmbovițean va fi o forță, așa cum a fost întotdeauna! Le mulțumesc tuturor pentru implicare! Datorită lor și muncii de echipă, PSD Dâmbovița este cel mai mare și important partid din județ”, a mai spus Corneliu Ștefan.

La aceste întâlniri din teritoriu, președintele PSD Dâmbovița îi va avea alături pe parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Titus Corlățean, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu. Vor mai participa: prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia, vicepreședinții CJD – Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, șefi de instituții și primari.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite