Connect with us

Dâmboviţa

Atenție! Se vor depune plângeri penale pentru furtul pubelelor de gunoi din municipiul Târgoviște

Publicat

pe

Până la civilizarea totală a unor cetățeni care nu au încă respect pentru bunul comun, pentru elementele utilizate în menținerea confortului urban, a unui mediu sănătos, se pare că mai avem de așteptat.

În municipiul Târgoviște, a fost demarat procesul de colectare selectivă a deșeurilor menajere. Acțiunea, deosebit de meticuloasă, a implicat concentrare de forțe și investiții pentru mobilarea punctelor de colectare cu recipiente dedicate diferitelor tipuri de deșeuri.

În afară de faptul că s-a observat clar că sunt destui cetățeni care nu respectă însemnele de pe pubelele amplasate în spațiile amenajate, deșeurile fiind depuse care unde se nimerește, angajații Supercom SA, operatorul unic de colectare și transport al deșeurilor menajere, se mai confruntă cu o problemă destul de gravă, care intră sub incidența codului penal.

Din unele cartiere târgoviștene, dispar containerele de precolectare. Practic, sunt furate. Conducerea Supercom face apel la cei care au comis astfel de fapte contrare legii și interesului general al comunității, să le readucă la locul lor.

De precizat că aceste recipiente dispun de coduri de identificare și pot fi rapid depistate. Mai sunt avertizați cei care au sustras containerele, perturbând grav procesul de colectare și aducând un prejudiciu societății, că, în următoarea perioadă, vor fi depuse plângeri penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Am aflat că, în ultima perioadă, respectivele obiecte de inventar destinate colectării selective a deșeurilor menajere au dispărut din Micro XI și XII și se regăsesc în gospodării din Cartierul Prepeleac.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

12 răniți într-un accident rutier la Butimanu. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Publicat

pe

În această seară, a fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița. Decizia a fost luată ca urmare a producerii unui grav accident de circulație pe DN1A, Ploiești-București, pe teritoriul comunei Butimanu.

Un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului deosebit de puternic, 12 persoane au fost rănite. Unul dintre ocupanții mașinii de transport călători a rămas prins între fiarele contorsionate.

Au fost alocate pentru gestionarea acestui eveniment nouă ambulanțe SMURD, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare de la ISU Dâmbovița, elicopterul SMURD și o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU București – Ilfov. De la Serviciul de Ambulanță Dâmboviţa au sosit la fața locului șapte echipaje.

Răniții au fost transportați la patru unități spitalicești din București, respectiv Floreasca, Elias, Universitar și Militar.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT