Connect with us

ACTUALITATE

Nu rata! Discount 30% la plata cotizației de membru al Camerei de Comerț Dâmboviţa

Publicat

pe

În fiecare an, în ultima duminică a lunii mai, se organizează evenimente care marchează „Ziua întreprinzătorilor din România”, instituită prin Hotărârea nr. 546/10.09.1992 – ne informează Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, care susține acțiunile din data de 29 mai 202$.

„Prin aceste evenimente, se recunosc meritele antreprenorilor români și eforturile pe care aceștia le depun pentru comunitate, dar totodată, se abordează subiecte de interes actual și viitor pentru mediul antreprenorial. Provocările ultimei perioade au fost adevărate lecții de viață. Întreprinzătorii au demonstrat că se pot adapta, mobiliza și acționa cu mult curaj și determinare.
Și în acest an, cu ocazia Zilei Întreprinzătorilor din România, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița vine în sprijinul acestora, lansând o campanie promoțională pentru întreprinzătorii care doresc să se înscrie în comunitatea MEMBRILOR CCIA Dâmbovița, oferind un discount de 30% la cotizația aferentă anului 2022. Perioada de desfășurare a campaniei: 28.05.2022 – 31.05.2022″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

De ce MEMBRU CCIA Dâmbovița?

Despre noi
– Reprezentare și susținere a intereselor în raporturile cu autoritățile din țară și cu
organisme specializate din străinătate;
– Prestigiu și notorietate în mediul economic;
– Reduceri substanțiale la toate produsele și serviciile oferite de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița;
– Consultanță specializată la cele mai înalte standarde;
– Garanție a seriozității competenței și a credibilității;
– Pregătire și perfecționare profesională în afaceri.

De ce CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ DÂMBOVIȚA?

PRIORITATE:
– Îndrumare de specialitate pentru înființare și dezvoltare firme;
– Întâlniri cu potențiali parteneri de afaceri români și străini;
– Reprezentarea şi susținerea intereselor agenților economici în țară și în străinătate;
– Participarea la manifestări comerciale (târguri, expoziții, seminarii, conferințe);
– Arbitraj comercial;
– Mediere conflicte;
– Consultanță, informare și asistență de specialitate în probleme legate de desfășurarea activității comercianților (domeniile: comercial, financiar, fiscal, comerțului exterior, resurse umane;
– Organizare de simpozioane, expoziții, seminarii, prezentări ale firmelor în spațiile Camerei.

TAXE REDUSE:
– Organizarea de evenimente de afaceri ale firmei: aniversări, lansări de produse/servicii, inaugurări, diverse;
– Eliberarea diverselor certificate: de origine, de forță majoră, de atestare a calității IMM;
– Înființări firme/modificări acte constitutive;
– Participarea la târgurile și expozițiile organizate de ROMEXPO;
– Promovarea firmei prin newsletter-ul și site-ul CCIA Dâmbovița;
– Obținerea de informații comerciale privind potențiali parteneri de afaceri din țară și străinătate;
– Vizarea documentelor comerciale externe (facturi comerciale, atestarea societăților, conducerii acestora și a specimenelor de semnătură;
– Participarea la cursurile de inițiere, specializare, perfecționare și calificare.

GRATUITĂȚI:
– Inserare date de contact pe site-ul www.cciadb.ro, cu link către site-ul firmei membre;
– Furnizare informații despre programele europene și liniile de finanțare deschise;
– Promovare la sediul CCIADb prin materialele proprii și în spațiul dedicat MEMBRILOR CCIA Dâmbovița;
– Participarea la reuniuni cu factori de decizie ai instituțiilor și organismelor locale și centrale;
– Informare prin newsletter-ul electronic lunar – INFO BUSINESS;

„Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, prin Departamentul PROMOVARE MEMBRI, oferă o paletă largă de servicii societăților în scopul identificării celor mai potrivite oportunități pentru dezvoltarea afacerilor. Te așteptăm să te înscrii în comunitatea MEMBRILOR CAMEREI DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ DÂMBOVIȚA! Pentru mai multe detalii: telefon 0751.153.708 sau e-mail ️info@cciadb.ro”, se mai arată în comunicatul de presă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

4,5 milioane de euro pentru cămăși de poliție pe care sindicaliștii Europol le consideră „mizerii”

Publicat

pe

Polițiștii români sunt dezamăgiți. Noile cămăși care intră în componența uniformelor sunt sub orice critică. Reprezentanții Sindicatului Europol critică piesele de vestimentație pe care le numesc niște mizerii.

„Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.

După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire, iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnul heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3.000 de complete și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, au scris, pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Europol.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats