Connect with us

Argeș

Poliția Animalelor Argeș, controale în târgurile săptămânale din județ

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș au efectuat verificări, în acest weekend, în târgurile săptămânale din Topoloveni și Stâlpeni, precum și în comuna Corbi, unnde s-a organizat sărbătoarea „Rapsodia pastorală”.

„În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.400 de lei, conform HG 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, ca urmare a vânzării sau înstrăinării în orice mod a animalelor, fără documentele prevăzute de legislația sanitară veterinară în vigoare”, se precizează într-un comunicat de presă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Coliziune între au autocar și un autoturism pe DN7, la Morărești

Publicat

pe

Un autocar în care se aflau trei persoane și un autoturism cu două persoane au fost implicate într-un accident rutier, în această seară, pe DN 7, pe teritoriul localității Morărești, județul Argeș. În urma impactului, mașina mică a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe lateral.

Potrivit ISU, cei doi ocupanți ai autoturismului, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 50 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat la spital. Persoanele din autocar nu au suferit vătămări.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Doi morți găsiți într-o mașină căzută într-un pârâu

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au intervenit, în această după-amiază, pentru scoaterea unui autoturism care era căzut într-un pârâu, pe teritoriul satului Șerbănești, comuna Rociu.

Mașina, care era răsturnată pe plafon, cu partea din față în apă, a fost observată de un trecător care a alertat autoritățile. În interior, au fost găsiți doi bărbați decedați. Victimele aveau 53 și 64 de ani. Vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoxcavator.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats