Connect with us

Giurgiu

Pisică înțepenită cu capul într-o țeavă, salvată de pompieri

Publicat

pe

Pompierii de la ISU Giurgiu, Detașamentul Roata de Jos, au avut zilele acestea o misiune mai puțin obișnuită. Militarii s-au trezit la unitate cu membri unei familii din localitate care aveau cu ei o pisică blocată cu capul într-o țeavă.

Animalul, din cele povestite de stăpânii ei, într-o cursă de prindere a unui șoarece, a nimerit cu capul în respectivul obiect și nu a mai reușit să se elibereze. Rozătorul care i-a întins capcana a reușit să fugă bine mersi prin țeavă. Când au găsit pisica chinuindu-se să iasă, oamenii au încercat prin toate metodele să o extragă din țeavă. Au folosit chiar și ulei. Degeaba.

În cele din urmă, proprietarii au decis să taie țeava cu flexul, au luat bucata de conductă în care pisica avea prins capul și au dat fuga la pompieri. În cele din urmă, un militar mai îndemânatic a reușit să o elibereze din strânsoarea țevii. Vezi video!

„Dincolo de această poveste, știm că imaginile pot avea un puternic impact emoțional. Totul s-a terminat cu bine pentru că oamenii cu suflet mare știu că fiecare viață contează și că animalele trebuie iubite și protejate”, au scris, pe pagina de Facebook, pompierii de la ISU Giurgiu. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

A fost găsit mort în locuința cuprinsă de foc

Publicat

pe

Un bătrân în vârstă de 89 de ani, din satul Moșteni, județul Giurgiu, și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit în propria sa locuință. Tragedia s-a produs astăzi, în jurul orei prânzului.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul din Bolintin Deal. La sosirea salvatorilor focul se manifesta violent în bucătărie, dormitor, hol, dar și la acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Vecinii i-au anunțat pe militari de posibilitatea ca proprietarul să fi rămas în interiorul casei cuprinse de flăcări. Imediat, pompierii au început căutările. Bătrânul a fost găsit sub un tavan care s-a prăbușit. Din păcate, nu mai era în viață.

Incendiul, care a fost observat târziu de vecini, s-a produs se pare din cauza burlanului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

Mașină în flăcări pe centura municipiului Giurgiu

Publicat

pe

Un autoturism staționat pe șoseaua de centură a municipiului Giurgiu a luat foc în această dimineață. Pompierii au fost alertați de oamenii care se aflau în zonă și care s-au mobilizat imediat, încercând să stingă incendiul.

La fața locului au sosit o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Au ars mase plastice de la nivelul compartimentului motor. Potrivit ISU Giurgiu, cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Pentru a preveni incendiile auto, recomandăm respectarea următoarelor măsuri:
✔ verificaţi instalaţia electrică;
✔ asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;
✔ verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;
✔ nu faceți improvizații la instalația electrică;
✔ verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats