Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmbovița a demarat procesul de alegeri în toate organizațiile din județ

Publicat

pe

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a întrunit la Târgoviște Comitetul Executiv al PSD Dâmbovița. Ședința, în cadrul căreia au fost luate câteva măsuri organizatorice pentru următoarea perioadă, a fost condusă de liderul Corneliu Ștefan.

La această întâlnire de lucru, au participat toți parlamentarii social-democrați de Dâmbovița, secretarii de stat din Guvernul României care provin din această organizație, primarii, viceprimarii și președinții de filiale din localitățile care nu sunt conduse de edili PSD.

„Am declanșat alegeri interne în toate localitățile unde nu avem primari. Vom începe aceste alegeri cu orașul Găești. Pe 7 iunie vom avea conferința de alegeri în acest oraș. Vom lansa și candidatul la funcția de primar pentru 2024”, a precizat președintele Corneliu Ștefan.

Liderii social-democrați dâmbovițeni pun accent și pe solidificarea organizației de tineret, aflată acum într-un larg proces de resetare. TSD Dâmbovița îl are ca președinte interimar pe consilierul municipal Andrei Tudora.

Comitetul Executiv Politic al PSD Dâmbovița a decis ca, după consumarea alegerilor în organizațiile de tineret, dar nu mai târziu de 15 iulie 2022, să fie organizată conferința județeană a TSD Dâmbovița, când se va alege o conducere stabilă.

„În luna noiembrie, vom organiza conferința județeană a organizației PSD Dâmbovița. În cadrul acestui eveniment politic, vom face alegeri pentru toate funcțiile din organizație, de la președinte la membrii în biroul executiv al PSD Dâmbovița”, a mai adăugat liderul Corneliu Ștefan.

PSD Dâmbovița și-a propus ca, la alegerile locale din 2024, să mai adauge, lângă localitățile în care au deja primari, cel puțin un procent de 20% din numărul unităților administrativ-teritoriale care sunt conduse de reprezentanți ai altor partide politice.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

Șofer băut a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița

Publicat

pe

Accident rutier, în această după-amiază, în comuna Brezoaele, județul Dâmbovița. Un șofer în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul asupra direcției mașinii, a părăsit partea carosabilă și a plonjat de pe un pod în râul Dâmbovița.

La fața locului au acționat două echipaje de pompieri, de la Titu și Răcari, și o ambulanță SMURD. Bărbatul a fost găsit pe malul apei, reușind să se autoevacueze din autoturism. Era rănit ușor, dar tot a necesitat transportul la spital – ne informează ISU Dâmbovița.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Veteran de război din Gura Ocniței, sărbătorit cu prețuire la împlinirea vârstei de 101 ani

Publicat

pe

Atent până la ultimul detaliu la viața comunității, la lucrurile bune și rele cu care se confruntă cetățenii, fiindu-le alături la bine dar și la necaz, primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, poate reprezenta un model de urmat pentru mulți edii care, după ce „prind” mandatul, uită care sunt rosturile lor în obște. Devin simpli funcționari care lucrează mașinal, preferând să rămână prinși în șabloanele reci ale unei funcții trecătoare.

Zilele trecute, edilul Sorin Vasile Ioniță a mers cu inima deschisă la un fiu al comunei, veteran de război. Printre puținii care ne-au mai rămas, monumente vii, de neprețuit, ale unor vremuri făcătoare de istorie și destin.

Constantin Georgescu a împlinit 101 ani. Primarul comunei Gura Ocniței, însoțit de mai mulți colaboratori, i-a urat veteranului sănătate și viață tot mai lungă, apoi i-a oferit o diplomă de onoare „pentru serviciul său neobosit și sacrificiul adus pentru apărarea țării noastre”.

„Să prețuim oamenii care au contribuit la binele societății noastre, cât sunt încă în mijlocul nostru. La mulți ani, domnule Georgescu Constantin”, a fost mesajul primarului Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats