Connect with us

ACTUALITATE

Dâmbovița: S-a reluat circulația pe podul peste Argeș, dintre Corbii Mari și Odobești

Publicat

pe

Circulația auto și pietonală pe podul peste râul Argeș, care face legătura între comunele Corbii Mari și Odobești, județul Dâmbovița, a fost redeschisă, sâmbătă – 4 iunie 2022, chiar dacă lucrările de consolidare și reabilitare nu sunt integral finalizate. Cetățenii vor putea traversa podul pe o singură laterală, iar pentru traficul auto s-a montat semafor – a anunțat primarul de la Corbii Mari, Ionuț Bănică.

A mai spus edilul că s-au luat toate măsurile de siguranță. De asemenea, într-o postare pe Facebook, Ionuț Bănică a venit și cu precizări pentru cei care au comentat în fel și chip, fără să cunoască problemele din spatele acestei investiții.

„A fost o perioadă grea pentru toți, dar am făcut tot ce a depins de noi ca să ducem la bun sfârșit acest proiect. Și am reușit și nimeni nu poate să anuleze asta.

A fost un proiect care a creat dificultăți, disconfort, a creat și costuri suplimentare. Știu bine acest lucru, pentru că și eu am fost ca dumneavoastră, am circulat și eu pe aceleași drumuri, și eu am ocolit, și eu m-am enervat. Dar, la fel de sincer și deschis cum mă cunoașteți, vă spun că nimic din toate astea nu au fost din vina Primăriei sau a Consiliului Județean.

Am avut parte, în primă fază, de un constructor neserios, care ne-a blocat lucrarea pe o perioadă foarte lungă, fără ca noi să putem face nimic. E meritul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, că a reușit să iasă din acest blocaj, iar lucrarea a fost preluată de un nou constructor, fiindu-i asigurate fondurile necesare finalizării. Din acel moment, s-a lucrat continuu, iar dacă astăzi putem circula pe pod este pentru că firma a fost una foarte serioasă. Eu am fost de zeci și zeci de ori pe șantier, monitorizând lucrările, vorbesc în cunoștință de cauză.

Am văzut multe comentarii pe subiect, unele de bun simț, obiective, dar și reacții ciudate, deplasate, din partea unor habarniști, politicieni expirați sau, pur și simplu, persoane rău-intenționate. Mă cunoașteți, eu nu am fugit de nicio răspundere, deși puteam foarte bine să mă ascund, cum făceau alții, în spatele unor răspunsuri de genul: „Nu este podul meu”, „Nu e treaba mea”, „Nu știu nimic”. Dar eu sunt primar al comunei și, îmi convine sau nu, pentru tot ce se întâmplă aici sunt dator să găsesc o rezolvare. Ceea ce am și făcut, împreună cu președintele CJ Dâmbovița.

Am văzut discuții despre lățimea podului și m-am minunat să văd câți „experți tehnici” au apărut brusc. Oameni buni, oricine a lucrat în construcții își poate da seama că, dacă se reabilitează o structură de rezistență veche de peste 100 de ani, concepută cu o singură bandă, nu se poate construi pe acea structură o cale de rulare de două benzi. Vă atașez și o planșă din proiectul tehnic (este publică, putea fi găsită ușor de politicieni sau presă și puteau ruga un constructor să le-o explice). Lățimea este cea corectă. Dar a fost mai simplu să arunce cu noroi decât să citească. E la modă. Nu i-am văzut, însă, la fel de curioși să filmeze podul când era în pericol să cadă și stăteam cu sufletul la gură de fiecare dată când creștea debitul râului Argeș, ca să nu se întâmple vreo nenorocire”, este mesajul transmis de primarul comunei Corbii Mari – Ionuț Bănică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repară telefonul la MobileFIX! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute

Publicat

pe

de

Noile telefoane mobile, respectiv cele smart, sunt foarte pretențioase și nu toată lumea își permite de fiecare dată să cumpere unul nou atunci când se defectează. Se întâmplă de multe ori ce acesta să poată fi reparat, însă să nu știi unde să îl duci și astfel ajungi mereu să cumperi unul nou. Repară telefonul la unul dintre cele mai bune service-uri! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute! MobileFIX îți oferă acces la o gamă extinsă de servicii, iar reparațiile se fac pe loc în incinta service-ului.

Telefonul mobil este cu adevărat parte din viața noastră și, de cele mai multe ori, reprezintă o reală problemă atunci când se defectează. Atunci când acesta are probleme, foarte mulți dintre noi îl utilizează în acest fel, de teamă că nu își pot permite unul nou. Cu ajutorul specialiștilor de la MobileFIX nu trebuie să îți mai faci griji în acest sens. Telefonul va beneficia de unele dintre cele mai bune piese, de un timp de reparare scurt și de un preț pentru buzunarul tuturor. Din fericire, aici gasesti un service gsm bun pe mâna căruia să îți poți lăsa în siguranță telefonul.

În doar 30 de minute problemele telefonului tău vor fi soluționate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la una dintre locațiile service-ului, iar dacă nu poți ajunge ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Locațiile unde poți găsi service-ul sunt în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Specialiștii te așteaptă cu piese gata pregătite pentru ca gadgetul tău să fie reparat în cel mai scurt timp.

Garanția reparațiilor și reparații în timp util pentru gadgeturile tale

Toți clienții au parte de unele dintre cele mai bune servicii la MobileFIX, acolo unde vei găsi o echipă specializată ce îți poate soluționa problemele telefonului. Atunci când acesta este gata, clientul primește o garanție a reparației, iar în cazul în care telefonul este trimis prin curier, clientul trebuie să se asigure că totul este în regulă la primire. Va trebui să comunici faptul că telefonul funcționează perfect, imediat ce îl primești de la curier.

Reparațiile se fac în timp util, deoarece cu toții cunoaștem importanța unui astfel de dispozitiv. Totul se repară în bune condiții, cu respectarea intimității fiecărui client în parte. În acest fel, nu este necesar să cumperi un alt telefon și nici să investești foarte mult în reparații.

Costul serviciilor se știe înainte

La acest service nu vei avea probleme legate de costuri suplimentare sau de cele inexistente. Pentru a vedea care este prețul fiecărei reparații, pentru fiecare model și marcă, intra pe site-ul MobileFIX.ro.

Sunt afișate toate tipurile de reparații, împreună cu marca și modelul telefonului, alături de prețul pe care îl plătești. În acest fel, te poți decide dacă vei alege sau nu serviciile MobileFIX și dacă acestea se potrivesc bugetului tău. Specialiștii te așteaptă cu servicii de calitate, prestate în scurt timp.

Contact: contact@mobilefix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană Dâmbovița a lansat „Cloud Library”. Ai cărțile direct pe telefon sau PC

Publicat

pe

de

Nu te desparți de telefon, dar parcă ai și citi ceva? Iubești cărțile, dar e cam greu să ajungi la bibliotecă? Vrei să răsfoiești cele mai noi apariții, dar librăria e prea departe?

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în ajutorul tău cu noul serviciu Cloud Library! Instalează pe device-ul tău preferat (telefon, calculator, tabletă) aplicația Cloud Library și conectează-te cu numărul permisului tău de bibliotecă (BJDB******) atât la utilizator cât și la parolă. Acum ai o mini bibliotecă, cu zeci de titluri din zeci de domenii, pe care le poți împrumuta, citi și returna, fără să ieși din casă!

Pentru instrucțiuni de folosire suplimentare accesați:
http://www.bjdb.ro/docs/TUTORIAL%20-%20Cloud%20Library.pdf

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats