Connect with us

POLITIC

PERPLEX. Discursul de lemn al lui Iohannis sau cotita ca la Buzău

Publicat

pe

L-am auzit astăzi, la Buzău, încă o dată pe ilustrul președinte Iohannis, rege al mutismului politic și al discursului în van, că de vină pentru creșterea prețurilor la energie și combustibil este Putin. Că de aici a plecat toată nenorocirea. Hai, zi zău, domnule președinte?! Chiar ne crezi dobitoci, capabili să punem botul la tot ce ne spui și la ce îndrugă fariseii din politica tip amestecătură greu de halit, pe care îi dirijezi acum cu mare plăcere?

Am înțeles. Putin și războiul din Ucraina reprezintă două argumente puternice de salvat clasa politică incapabilă să facă ceva bun pentru țară. Este lesne de priceput! Decât să te mai chinui să cauți soluții de mai bine pentru popor, dai înainte cu vina lui Putin pentru toate relele din lume. La tot ce nu îți iese, arăți cu degetul spre Moscova. Ne produce nesăbuința țarului rus destule necazuri și probleme. Totul este dat peste cap. Democrația parcă se diluează de la o lună la alta. Grija pentru ziua de mâine se transformă în obsesie. Dar mi se pare naiv, pueril, să folosești continuu ca temă de disculpare a nepriceperii unora în guvernarea țării pe Putin și războiul pe care acesta la declanșat.

Domnule Iohannis, nici nu începuse războiul în Ucraina și la noi deja explodase prețul la curentul electric, la gaze naturale și după ele potopul. Ați uitat de liberalizarea pieței de energie? Cine a făcut-o? Vă spun ceva numele Virgil Popescu, Ludovic Orban, Florin Cîțu? Aaaa, nu îi mai țineți minte! Nu fusese încă invadată Ucraina și noi aveam războiul facturilor!

Discursul prezidențial actual este cel mai steril și mai demagogic de la facerea democrației în România. Klaus Johannis, când vorbește, nu spune nimic. Lemn. Nu îți dă posibilitatea să faci nici măcar o minimă analiză pe text. Îl asculți în timp ce mesajul său se risipește precum nisipul. Nu lasă o urmă, o dâră măcar. Se mai chinuie unii de prin presă să îl adune, să scoată câte ceva. O știre, o informație digerabilă, credibilă. Degeaba.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Marcel Ciolacu, PSD: Biserica este și rămâne un important sprijin pentru poporul român!

Publicat

pe

Liderul PSD Marcel Ciolacu a participat, joi – 11 august 2022, alături de miniștrii Petre Daea, Alexandru Rafila și Lucian Romașcanu, de președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan și de primarul Cristian Daniel Stan, la Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon desfășurată la Târgoviște. Despre acest eveniment creștin-ortodox Marcel Ciolacu a scris câteva cuvinte de suflet pe pagina sa de Facebook.

„Am avut onoarea de a participa la marea sărbătoare a Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolit al Țării Românești, primul sfânt canonizat pe pământ românesc. Sfânta Liturghie Solemnă, condusă de Înaltpreasfinția Sa Părintele Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a reunit mii de credincioși, demonstrând încă o dată că, în momente de grea încercare pentru societate, Biserica este și rămâne un important sprijin pentru poporul român. Le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor, înalților prelați și în special Înaltpreasfinției Sale Părintele Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, primarului municipiul Târgoviște – Daniel Cristian Stan, precum și colegului meu Corneliu Stefan pentru momentele unice la care am participat”, a fost mesajul postat de președintele Marcel Ciolacu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

POLITIC

Liviu Dragnea, atac la ministrul Agriculturii – Petre Daea. Este o mare dezamăgire!

Publicat

pe

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, invitat în studioul podcast al DC News, a lansat un atac dur la adresa actualului ministru al Agriculturii, Petre Daea. Nu se cunosc încă motivațiile care l-au determinat pe Dragnea să îl bombardeze pe Petre Daea. Probabil, ca și alți lideri aruncați din barcă la un moment dat, Dragnea nu s-a împăcat cu trădarea, care, de fapt, în politică nu există. Vorbim doar despre o reorientate a participanților la jocul politic, ce se întâmplă din totdeauna. E ca un perpetuum mobile. Rareori primează loialitatea în politică. Replierea se face fără sentimente.

A spus Liviu Dragnea că ministrul Daea reîntors în fruntea Agriculturii după ce Adrian Chesnoiu a fost agățat de procurorii DNA și forțat să demisioneze, reprezintă o mare dezamăgire pentru el, invocând chiar faptul că există voci care spun că Daea l-ar fi turnat pe Chesnoiu la DNA pentru a-i lua locul.

”Pentru mine, Daea este o mare dezamăgire! Face totul doar de impresie! Știți cui trebuie să spuneți? Celor care bagă în pământ și se chinuie, celor care nu trăiesc nici cu un zâmbet al lui Daea, nici cu o vorbă meșteșugită a lui Daea nu se trăiește. Oamenii ăștia se chinuie”, a spus Liviu Dragnea la DC News.

Și uite așa, din vorbă în vorbă, din mărturisire în mărturisire, cu siguranță pe fondul unei răzbunări, al unei neliniști proprii, Dragnea ajunge la lucruri mai complicate. A dat de înțeles că Adrian Chesnoiu ar fi fost înlăturat din funcția de ministru al Agriculturii pentru a fi, de fapt, sabotat Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

„Am vorbit cu el înainte să vină ministru și ce faci: stai un an, doi pe acolo și nu faci nimic. Sunt vorbe prin piață că Daea l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul. Chesnoiu era un băiat foarte interesant. Ciolacu a început să fie foarte supărat pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe agricultură. Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri Chesnoiu care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu pentru a-i tăia aripile lui Stănescu”, a mai mărturisit Liviu Dragnea.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT