Connect with us

ACTUALITATE

Cântărețul Ștefan Stan, pe locul 5 la Midnight Poker TVShow

Publicat

pe

Cântărețul Ștefan Stan s-a clasat pe locul 5 la Midnight Poker TVShow, emisiunea preferată a pasionaților de poker din țara noastră, care le permite jucătorilor din mediul online să ajungă la TV și să se dueleze pentru premiile puse în joc alături de o vedetă.

Ștefan Stan a fost invitat într-una din emisiunile sezonului cu numărul 6 de la Midnight Poker TVShow, eveniment organizat de operatorul online 888poker și PokerFest România, ce este difuzat în fiecare vineri de postul B1TV.

Având o mare pasiune pentru poker, Ștefan Stan a intrat la masă cu multe așteptări, dar a terminat pe locul 5. Deși rezultatul nu a fost cel scontat, el le-a strâns mâna tuturor celor de la masă în momentul în care a fost eliminat, cu mult fair-play. Jocul turbo l-a incomodat puțin pe Stan, cântărețul fiind obișnuit cu un alt stil.

„Am jucat mâinile încă de la început pentru că am vrut să-mi calculez șansele și să văd ce joacă și ei. Sunt foarte mândru că am putut să joc alături de cei șase finaliști. Ei au muncit să ajungă aici”, a spus Ștefan Stan după ce a fost eliminat.

Artistul a mărturisit că are o vastă experiență în poker. A început cu turneele cash, a jucat apoi în cadru organizat, dar de câțiva ani a descoperit platforma 888poker și a început să fie activ la poker online.

„Joc poker de 13-14 ani. Am început să joc poker la foarte multe mese cash, până am descoperit turneele. Am văzut că e mai diversificat. Dar cum meseria nu îmi permitea să particip la toate turneele, am descoperit pokerul online. Și așa am ajuns pe 888poker. Acesta este pentru mine site-ul veritabil, jocul este cât se poate de real”, a explicat Ștefan Stan.

Întrebat care ar fi stilul său de jucător, fostul câștigător de la Vocea României a menționat că nu este mulțumit în totalitate, deoarece simte că încă mai poate progresa.

„Trebuie să ai răbdare, calm. Să joci cărți premium. Dacă mai consider că pot ‘fura’, nu am să ezit. Încă mai am foarte multe de învățat. Încă sunt sălbatic. Sunt foarte greu de citit, nu am un joc constant. Sunt bipolar în poker”, a precizat Ștefan Stan.

Urmează o vară plină pentru Ștefan Stan

Dincolo de pasiunea pentru poker, Ștefan Stan alocă în continuare foarte mult timp carierei de cântăreț. Are agenda plină până la sfârșitul lunii iunie, urmând să participe la diverse evenimente private.

„Am foarte multe evenimente private, până la finalul lunii iulie o să fiu în toată țara”, a spus Ștefan Stan.

Între timp încearcă să lanseze cât mai multe piese sau coveruri noi, ce pot fi ascultate pe canalul său de YouTube. Melodii precum Orice, oricând, Still Got the Blues ori Suspicious Minds au intrat direct în preferințele fanilor săi.

El se află în atenția publicului din România de mai bine de un deceniu, după ce pe 26 decembrie 2011 a devenit primul câștigător al concursului Vocea României. Povestea sa a captivat mulți oameni, în condițiile în care nu avea studii de specialitate în domeniul muzical. Dimpotrivă, a crescut într-o familie fără posibilități financiare, iar de la vârsta de 16 ani s-a angajat în construcții și la o fabrică de aparate de aer condiționat.

Pentru o perioadă s-a mutat în SUA ca să lucreze, iar aici a început să cânte din pasiune, iar prietenii i-au recomandat să se angajeze în baruri și cafenele. La revenirea în țară, Ștefan Stan a mers la preselecțiile de la Vocea României și a reușit să convingă juriul, fiind ales în echipa lui Smiley. Vocea să aparte a ieșit în evidență, astfel că a devenit rapid și unul dintre preferații publicului. El a fost desemnat câștigător și a primit un premiu de 100 de mii de euro, dar și un contract cu Universal Music România.

În prezent își îndreaptă atenția către evenimentele private, fiind unul dintre cei mai curtați artiști din acest domeniu. El participă la nunți, botezuri, zile de naștere și la evenimente corporate. Numărul melodiilor pe care le-a lansat este destul de mic, întrucât artistul consideră că nu e necesar să scoată piese pe piață care nu transmit un mesaj clar, doar pentru a fi în tendințe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

4,5 milioane de euro pentru cămăși de poliție pe care sindicaliștii Europol le consideră „mizerii”

Publicat

pe

Polițiștii români sunt dezamăgiți. Noile cămăși care intră în componența uniformelor sunt sub orice critică. Reprezentanții Sindicatului Europol critică piesele de vestimentație pe care le numesc niște mizerii.

„Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.

După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire, iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnul heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3.000 de complete și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, au scris, pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Europol.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats