Connect with us

Argeș

Femeie fără adăpost, reținută pentru amenințare și tâlhărie

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O femeie de 31 de ani, din Merișani, județul Argeș, cunoscută ca persoană fără adăpost, a fost reținută de polițiștii din Pitești pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu.

„Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 27 spre 28 mai a.c., în jurul orei 02:00, cea în cauză, care face parte din rândul persoanelor fără adăpost, ar fi deposedat, prin violență, un minor de 11 ani, de suma de 30 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 08 iunie 2022 ar fi amenințat cu acte de violență pe o altă femeie, iar în noaptea de 08 spre 09 iunie a.c., în jurul orei 01:00, aceasta ar fi încercat, tot prin acte de violență, să deposedeze pe același minor, de o sumă de bani.

Persoana în cauză a fost depistată cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Poliție Pitești și al polițiștilor din cadrul Compartimentului Ordine Publică Urbană Pitești, fiind condusă la sediul poliției în baza unui mandat de aducere”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Autocamion încărcat cu lemne, confiscat de jandarmii din Argeș

Publicat

pe

O patrulă de jandarmi din județul Argeș, care își efectua serviciul în zona Vidruța, comuna Arefu, s-a intersectat pe traseu cu un autocamion încărcat cu lemn de esență molid pentru care documentele de transport nu erau completate legal în aplicația SUMAL 2.0 CONTROL, în speță, deși camionul era în mișcare, figura cu statusul „Aviz-inregistrare”.

Jandarmii au procedat la verificarea documentelor în format letric și au descoperit că avizul nu era ștampilat de către firma pentru care se efectua transportul.

Având în vedere cele constatate, au fost întocmite actele de sesizare pentru “transport de material lemnos fără documente de însoțire”. În conformitate cu prevederile Codului Silvic, atât materialul lemnos, cât și autocamionul folosit la transportul acestuia au fost ridicate în vederea confiscării, iar documentele de constatare au fost înaintate organelor competente în vederea efectuării cercetării penale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Și-a omorât cinci membri ai familiei! Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice

Publicat

pe

Sursa foto: ziarulargesul.ro
Sursa foto: ziarulargesul.ro

O tragedie care a cutremurat întreaga țară s-a petrecut astăzi în comuna Bascov, județul Argeș. Un bărbat de 48 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, și-a măcelărit întreaga familie. Polițiștii sosiți la fața locului, în satul Stejăret, au înlemnit când au găsit în două case aflate într-o singură curte cadavrele a cinci oameni.

Criminalul psihopat și-a înjunghiat mortal, cu un cuțit, părinții, fratele, sora și o nepoțică de 5 ani. Potrivit presei argeșene, polițiștii nu au oferit prea multe informații despre acest caz terifiant. Mai multe date a prezentat jurnaliștilor primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu. Edilul a spus că ucigașul primea indemnizație de persoană cu handicap. Nimeni nu știe care au fost motivele care l-au determinat să recurgă la această faptă de o cruzime inimaginabilă. După ce și-a omorât rudele, psihopatul a fugit. A fost găsit de jandarmi într-o pădure. Din întrega familie nu a scăpat de furia criminalului decât cumnatul său, un fost colonel, medic militar ieșit la pensie.

A mai mărturisit primarul de la Bascov, puternic marcat de carnagiul săvârșit în comunitatea pe care o păstorește, că ucigașul celor cinci oameni se trage dintr-o familie bună. Tatăl său a fost inginer la stația de pompare de la Budureasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT