Connect with us

Dâmboviţa

Municipiul Târgoviște, punctaj bun la infrastructură educațională și prost la alte capitole. VIDEO

Publicat

pe

Informațiile prezentate în studiul realizat de Societatea Academică Română împreună cu Asociația „Act for tomorrow” cu privire la activitatea administrativă a municipiilor din România ar trebui analizate în detaliu de către Executivul Primăriei Târgoviște și apoi să se treacă la implementarea recomandărilor formulate – spune consilierul local Aurelian Cotinescu, secretar general al PNL Dâmbovița.

A punctat alesul local că respectivul studiu nu cuprinde doar capitolul educație, cu care s-au lăudat pe Facebook reprezentanții Primăriei Târgoviște, ci și alte capitole, spre exemplu, transparență bugetară, transportul public local sau colectare selectivă a deșeurilor, unde municipalitatea a obținut punctaje proaste, respectiv: locul 49 la transparență bugetară, 37 la transport public local și 42 la colectare selectivă a deșeurilor.

„Datele din studiu sunt într-o contradicție aproape totală cu modul impecabil care ne este prezentat în fiecare zi pe Facebook de către administrația târgovișteană. Nu vreau să se interpreteze ca fiind o discuție politică. Acest studiu aparține unei asociații independente, trebuie luat în calcul, trebuie urmărit foarte bine ceea ce apare scris aici și, mai departe, trebuie foarte bine înțeles la nivelul Executivului Primăriei Târgoviște și aceste lucruri trebuie implementate în favoarea cetățeanului”, a declarat Aurelian Cotinescu.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

Șofer băut a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița

Publicat

pe

Accident rutier, în această după-amiază, în comuna Brezoaele, județul Dâmbovița. Un șofer în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul asupra direcției mașinii, a părăsit partea carosabilă și a plonjat de pe un pod în râul Dâmbovița.

La fața locului au acționat două echipaje de pompieri, de la Titu și Răcari, și o ambulanță SMURD. Bărbatul a fost găsit pe malul apei, reușind să se autoevacueze din autoturism. Era rănit ușor, dar tot a necesitat transportul la spital – ne informează ISU Dâmbovița.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Veteran de război din Gura Ocniței, sărbătorit cu prețuire la împlinirea vârstei de 101 ani

Publicat

pe

Atent până la ultimul detaliu la viața comunității, la lucrurile bune și rele cu care se confruntă cetățenii, fiindu-le alături la bine dar și la necaz, primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, poate reprezenta un model de urmat pentru mulți edii care, după ce „prind” mandatul, uită care sunt rosturile lor în obște. Devin simpli funcționari care lucrează mașinal, preferând să rămână prinși în șabloanele reci ale unei funcții trecătoare.

Zilele trecute, edilul Sorin Vasile Ioniță a mers cu inima deschisă la un fiu al comunei, veteran de război. Printre puținii care ne-au mai rămas, monumente vii, de neprețuit, ale unor vremuri făcătoare de istorie și destin.

Constantin Georgescu a împlinit 101 ani. Primarul comunei Gura Ocniței, însoțit de mai mulți colaboratori, i-a urat veteranului sănătate și viață tot mai lungă, apoi i-a oferit o diplomă de onoare „pentru serviciul său neobosit și sacrificiul adus pentru apărarea țării noastre”.

„Să prețuim oamenii care au contribuit la binele societății noastre, cât sunt încă în mijlocul nostru. La mulți ani, domnule Georgescu Constantin”, a fost mesajul primarului Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats