Comunicat de presă finalizare proiect ”Grant capital de lucru” MAYA TOP SRL

24.08.2022

MAYA TOP SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Grant capital de lucru”, proiect nr. RUE 17401, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadăa de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – AIMMAIPE, respectiv 16.03.2022.

Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea activității societății MAYA TOP SRL.

Proiectul a avut printre principalele rezultate, următoarele:
– menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni;
– menținerea / suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 285.362,96 (valoarea totală) din care: 248.141,70 lei grant și 37.221,26 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:
COCA ALEXANDRU
Website: -, email: librariamayatgv@gmail.ro, telefon: 0734/417248, fax: –

MAYA TOP SRL
Mun. Târgoviște, str. Tineretului, Nr. 1, Bl. 12, Sc. A, Ap. 34, Județ Dâmbovița
Telefon: 0734.417.248

ANUNŢURI

Camera de Comerț Dâmbovița oferă spre închiriere spații pentru cursuri, seminarii etc.

Camera de Comerț Dâmbovița oferă spre închiriere spații celor interesați să susțină cursuri, seminarii, training-uri, workshop-uri, ateliere de lucru, conferințe, mese rotunde, întâlniri într-o locație centrală, spații ce pot fi amenajate conform solicitărilor dumneavoastră.

Spațiul are în dotare wi-fi, laptop, videopriector, whiteboard și accesorii, flipchart, aer condiționat, facilități de găzduire echipamente auxiliare (roll-up, desk). De asemenea, amintim că există un spațiu special destinat pentru coffee-break, spațiu separat de sala de desfășurare a cursului.

Pentru închirierea sălii, prețul este de 200 lei/h (coffee-break inclus).

Date de contact pentru închiriere și informații suplimentare:
– Telefon: 0751.153.708
– E-mail: info@cciadb.ro
– Sediul: str. Calea Câmpulung, Nr. 6A, Târgoviște.

Informare publică SC Balastiera Nedelea SRL

Această informare este efectuată de:

SC BALATIERA NEDELEA SRL

ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ „APELE ROMÂNE”, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, aviz de gospodărire a apelor pentru redare teren în suprafață totală de 114.784 mp la starea inițială, prin umplerea unui număr de 3 bazine piscicole cu material de decoperta rezultata în urma exploatărilor de agregate minerale de pe amplasamentele exploatărilor în curs, comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa:

– Societății: S.C. BALASTIERA NEDELEA S.R.L cu sediul în comuna POTLOGI, sat ROMÂNEȘTI, județul DÂMBOVIȚA, tel. 0768.101.060, persoană contact Ciulei Constantin
– Administrației Bazinale de Apă ARGEȘ-VEDEA Pitești, str. Câmpulung nr. 6-8, cod poștal 0300, tel.0248/223.449.

Web Analytics
View My Stats