Connect with us

ACTUALITATE

Cum pariezi cu strategia cota 3?

Publicat

pe

Ai tot auzit la pariurile sportive de cote şi de strategii de pariere bazate pe cote sau pe alte detalii, elemente care pot ajuta la câştiguri mai bune. Strategia cota 3 pare a fi cea mai populară după strategia cota 2, nu e aşa de simplă, e ceva mai complexă decât strategia cota 2, dar îţi aduce câştiguri garantate pe termen lung.

Ce meciuri să pariezi la cota 3?

Cota 3 cere implicare şi curaj din partea periorilor, are formula de calcul 1/3.00 = 0.33, deci ai 33% şansă ca evenimentul pe care pariem să se întâmple, scorul dorit să apară.

La cota 3 se pariază în general pe meciuri cunoscute, analizate bine înainte. Se poate obţine dintr-un eveniment sau mai multe pe un singur bilet, din două sau trei cote diferite 1.45-1.50.

Ai profit garantat dacă aplici strategia cota 3, miza pariurilor trebuie să fie suma celor două mize anterioare jucate pe nişte pariuri pierdute. Cota 3 va fi câştigătoare obligatoriu la a opta pariere ca să ai şi profitul aşteptat. Pentru cota 3 se aplică fără probleme metoda Fibonacci.

Parierea cu strategia cota 3 e destul de simplă. Avem miza de 20 de ron, următoarele mize sunt 20, 20, 40, 60, 100, 160 etc. Mizele se aplică timp de şapte zile, nu te opreşti chiar dacă pierzi. Nu se joacă mult doar într-o singură zi, strategia cota 3 implica multă, multă răbdare, ca să ai şirul strategiei corect şi banca să fie mereu în favoarea ta. Poţi folosi eficient strategia la pariere formând cota 3 din trei pariuri ce au cote 1.40-1.70.

E destul de complicată strategia cota 3, e adevărat, dar dacă înveţi de la cei mai buni şi întrebi pariori cu experienţă, o aplici mereu vei reuşi să îţi asiguri câştiguri şi mai bune în timp cu strategia cota 3. Totul este să o aplici doar când ai căpătat suficientă experienţă şi să te gândeşti mereu la ce ai de făcut atunci când apar şi pierderi între timp, dar să nu renunţi de dragul aplicării corecte a strategiei cota 3.

Cu cât vei aplica mai des strategia cota 3, cu atât vei avea mai mulţi bani câştigaţi şi vei începe să înţelegi cum te poate ajuta cu adevărat această strategie perfectă pentru cei care joacă de ceva vreme la pariuri. Cu toate acestea, nu trebuie să vă entuziasmați prea tare și să uitați de cele mai importante reguli din pariuri: să nu pariați la recuperare, să nu alegeți meciurile de pe bilet doar în funcție de cote și să nu adăugați pe bilet echipe de care nu ați auzit niciodată.

Pariorii cu experiență știu cum să jongleze cu cotele oferite de casele de pariuri, dar și să pună în aplicare diferite strategii care s-au dovedit a fi folositoare de-a lungul timpului. (P)

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

4,5 milioane de euro pentru cămăși de poliție pe care sindicaliștii Europol le consideră „mizerii”

Publicat

pe

Polițiștii români sunt dezamăgiți. Noile cămăși care intră în componența uniformelor sunt sub orice critică. Reprezentanții Sindicatului Europol critică piesele de vestimentație pe care le numesc niște mizerii.

„Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.

După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire, iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnul heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3.000 de complete și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, au scris, pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Europol.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats