Connect with us

ACTUALITATE

Care sunt pariurile cu cele mai mari cote?

Publicat

pe

Când vrei să pariezi te orientezi mereu în funcţie de bonusuri şi de cotele pe care le poţi avea, de payout. Sunt unele case de pariuri care oferă cote medii şi mici, dar sunt şi unele care au cote mari. Evident că le vei alege mereu pe cele care au cele mai mari cote şi payout excelent dacă vrei să câştigi sume mari de bani din pariuri şi să ai şi profit.

Dacă te întrebi care sunt pariurile cu cele mai bune cote de pariat un răspuns exact nu există. Depinde de sporturile alese, de evenimentele sportive şi de importanţa lor.

Vei avea cote mari la pariuri cu siguranţă la case de pariuri şi site-uri precum Unibet, Sportingbet, MaxBet, favbet, Betano, NetBet, betfair, winmasters sau Superbet, PublicWin.

Care sunt șansele de câștig pentru cotele mari?

Pariurile cu cele mai mari cote sunt practic cele care au o probabilitate mai mică să se întâmple şi să ai şi câştiguri. Cota în pariuri îţi spune cât de probabil este ca un eveniment să se şi întâmple şi ce potenţial de câştig ai dacă pariezi pe un rezultat dorit.

Câştigul tău rezultă dintr-o formulă simplă, profit = (cotă * miză) – miză. Ai 100 de ron puşi pe cota 1.50 ai profit 50 de ron. Se compară cotele şi se observa care sunt cele mai mari, deci şi câştiguri mai mari. O cotă de 1.50 va însemna că ai o şanse de 66% să ai pariu corect, iar acest procent a reieşit din aplicarea formulei anterior menţionate, 1 / 1.50 = 0.66.

Aşadar, totul este să urmăreşti zilnic cotele şi tabelele cu toate cotele şi cu toate evenimentele sportive şi vei găsi rapid cele mai bune cote şi pariurile care vor aduce doar câştiguri excelente. Cote mari = profit bun, deci pariurile care au cele mai bune cote sunt şi cele pe care te poţi baza pentru câştiguri constante în viitor.

Cu toate acestea, pariorii aleg să pună pe bilet o astfel de cotă care să mărească semnificativ profitul în cazul unui câștig. Aceste cote îi ajută pe pariori și să pună mai puține meciuri pe un bilet. Cei mai experimentați dintre pariori evită să pună foarte multe meciuri pe un bilet pentru a nu pierde întreg câștigul în cazul unui meci greșit din lista lungă pariată.

De regulă le găseşti la fotbal, tenis, poate şi la bachet, hochei, fotbalul rămâne sportul unde vei avea evenimente diverse care permit cote foarte mari şi câştiguri fabuloase. Alege casa de pariuri sau site-ul favorit, analizează cotele, reţine ponturile şi sfaturile pariorilor profesionişti şi începe să pariezi când ai deja toate cotele cele mai bune ca să profiţi de pe urma lor la orice pariu. (P)

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

4,5 milioane de euro pentru cămăși de poliție pe care sindicaliștii Europol le consideră „mizerii”

Publicat

pe

Polițiștii români sunt dezamăgiți. Noile cămăși care intră în componența uniformelor sunt sub orice critică. Reprezentanții Sindicatului Europol critică piesele de vestimentație pe care le numesc niște mizerii.

„Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.

După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire, iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnul heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3.000 de complete și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, au scris, pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Europol.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats