Connect with us

Argeș

Accident mortal la locul de muncă. A căzut când încărca un utilaj pentru ambalare

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat de 45 de ani a murit în această dimineață după ce a căzut de la o înălțime de 3 metri. Tragedia s-a petrecut în cartierul Găvana al municipiului Pitești, în incinta unei societăți comerciale, iar victima era se pare angajat al respectivului agent economic.

Potrivit ISU Argeș, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă care s-a deplasat la fața locului l-a găsit în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Bărbatul prezenta leziuni grave la cap.

Polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, precum și pentru neluarea / nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă. A fost sesizat și ITM Argeș.

Bărbatul a căzut în timp ce încarca un utilaj pentru ambalare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

20 de copii și 30 de adulți, scoși în stradă în miez de noapte! Vezi ce s-a întâmplat!

Publicat

pe

20 de copii și 30 de adulți au fost evacuați, azi-noapte, dintr-un bloc din municipiul Pitești, cartierul Războieni, ca urmare a faptului că se simțea miros puternic de gaze naturale.

Într-un apartament de la etajul 1, pompierii au găsit un bărbat de 50 de ani, semiconștient pe care l-au transportat la spital. De asemenea, un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță a asistat o fată cu atac de panică, pe care a dus-o la Spitalul de Pediatrie.

În locuință se afla un aparat de gătit improvizat, legat la conducta de gaze naturale, pe care fusese uitată o oală. Pompierii au pătruns în interior pe fereastră. În urma măsurătorilor, s-au constatat valori crescute care indicau prezența gazului și în alte două locuințe și s-a luat măsura de oprire a alimentării și către acestea – ne informează ISU Argeș.

Ulterior, persoanele evacuate s-au întors în apartamente.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

A căzut în apă de pe o punte improvizată și este de negăsit!

Publicat

pe

Pompierii din județul Argeș caută de mai multe ore un bărbat care a căzut în pârâul Valea Iașului de pe o punte improvizată în zona străzii Izvoru de Apă din municipiul Curtea de Argeș. A fost periat perimetrul pe o distanță de aproximativ 2 km în aval, fără niciun rezultat. Echipele ISU sunt încă mobilizate la fața locului.

În contextul acestui eveniment, ISU Argeș le reamintește cetățenilor câteva reguli esențiale de care să țină cont pentru a fi în siguranță:

– Să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale;
– În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora;
– Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie;
– Sistați activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime;
– Închideți toate ferestrele locuinţei şi altor categorii de construcţii;
– Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

UPDATE: 21 ianuarie 2023, ora 20:00

Bărbatul nu a fost găsit nici acum. Pompierii continuă căutările. Personalul este schimbat la fiecare trei ore. Intervenția este îngreunată din cauza cantității mari de mâl.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats