Connect with us

ACTUALITATE

Primar Târgoviște: Startul unui an școlar dă sentimentul că orice e posibil

Publicat

pe

Probabil că niciun moment nu adună la un loc, în același timp, un amestec atât de puternic de emoții: entuziasm, curaj, bucurie, determinare. Cumva, startul unui an școlar dă sentimentul că orice e posibil, că putem face orice ne-am propune. E o energie incredibilă în noi și în jurul nostru. O energie „contagioasă” în sensul cel mai bun. Și veți recunoaște asta dacă vă uitați la cei de lângă dumneavoastră, copii, părinți și profesori deopotrivă.

Mesajul meu este al primarului de municipiu, dar și al părintelui și, dacă-mi permiteți, al elevului din trecut.

Dragi elevi și stimați profesori, vă doresc din suflet să aveți succes în ceea ce v-ați propus cu o singură condiție: să nu vă propuneți niciodată lucruri mici și puține, ci mari și curajoase. Să faceți diferența!

Dragi părinți, vă împărtășesc emoțiile, le simt ca fiind ale mele. Știu ce simțiți când vă vedeți copiii intrând pe ușa clasei, știu că le doriți tot binele, știu că faceți eforturi pentru a le oferi toate cele necesare. Vă doresc să treceți în liniște peste acest an și să vă bucurați de satisfacțiile copiilor dumneavoastră.

Ca primar, ce pot să vă spun: mi-am propus, cu câțiva ani în urmă, să facem cea mai puternică investiție materială în infrastructura educațională din Târgoviște, pe toate palierele: creșe, grădinițe, școli, licee. Ce s-a întâmplat în acești ani e mărturia unei transformări fără precedent pe care ne dorim să o continuăm cu încă și mai mult entuziasm. Avem proiecte ambițioase, unele dintre cele mai mari din regiune și cred că aceasta va fi amprenta cea mai vizibilă pe care o vom lăsa în urma noastră.

Vă mulțumesc tuturor și, din suflet, vă doresc succes!

Daniel Cristian Stan,
Primarul municipiului Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats