Connect with us

ACTUALITATE

La mulți ani, ISU Dâmbovița! Mesajul prefectului Claudia Gilia de „Ziua Pompierilor”

Publicat

pe

Stimați pompieri,

Vă suntem recunoscători pentru tot ce ați făcut pentru ca România să fie una modernă, sigură și europeană.

Munca, sacrificiul și devotamentul pentru această meserie au făcut din instituția pompierului una care se bucură de încredere, respect și aprecieri sincere din partea românilor.

Sunteți un etalon pentru noi toți – pentru că vă faceți bine meseria. Intrați în foc fără frică, salvați oameni și bunuri din calea inundațiilor sau alunecărilor de teren, faceți prevenție și sunteți mereu lângă oameni pentru a le oferi siguranță. Aceasta este viața dumneavoastră așa știți să trăiți – mereu pregătiți să vă ajutați semenii.

Așa cum ați arătat în ultimii ani, v-ați pus în slujba celorlalți, i-ați pus pe ceilalți pe primul loc – acesta este crezul dumneavoastră și îl respectați cu dârzenie.

În pandemie ați fost alături de personalul medical în prima linie. Pentru acest gest, vă mulțumim că nu ați abandonat sutele de mii de oameni înfricoșați de un virus cu care nu știa nimeni cum să lupte.

Sunteți și unii dintre cei mai eficienți ambasadori ai țării noastre în străinătate – ați fost în misiunile de stingere a incendiilor din Grecia și Franța.

V-ați organizat, încă din primele zile, și i-ați ajutat pe refugiații ucraineni de la graniță. Tabăra ISU Dâmbovița din Rădăuți a fost o poartă spre normalitate pentru sute de mii de mame, copii și bătrâni care fugeau din calea războiului.

În județ, prezența dumneavoastră s-a remarcat la toate acțiunile publice, ați fost primii care ați ajutat oamenii și ați salvat gospodăriile aflate în fața unor inundații sau furtuni, ați participat activ la pregătirea școlilor pentru începutul de an școlar și depuneți eforturi să avem o școală sigură și o activitate normală în toate instituțiile publice locale.

De asemenea, vreau să amintesc faptul că o echipă a participat și zilele acestea la World Rescue Challenge, de la Luxemburg, unde și-a dovedit încă o dată abilitățile în procesul de salvare de vieți. Așadar, indiferent unde sunteți – arătați că știți ce aveți de făcut și răspundeți tuturor standardelor internaționale în domeniu.

Salut foarte buna colaborare cu Instituția Prefectului. Ați fost mereu la înălțime prin inițiativele de care ați dat dovadă, seriozitate și promptitudine.

Vă asigur de întreg sprijinul din partea Instituției Prefectului și de deschiderea tuturor instituțiilor locale pentru nevoile dumneavoastră.

Dumnezeu să vă binecuvânteze! La mulți ani, ISU Dâmbovița!

Prefect, Claudia GILIA

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repară telefonul la MobileFIX! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute

Publicat

pe

de

Noile telefoane mobile, respectiv cele smart, sunt foarte pretențioase și nu toată lumea își permite de fiecare dată să cumpere unul nou atunci când se defectează. Se întâmplă de multe ori ce acesta să poată fi reparat, însă să nu știi unde să îl duci și astfel ajungi mereu să cumperi unul nou. Repară telefonul la unul dintre cele mai bune service-uri! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute! MobileFIX îți oferă acces la o gamă extinsă de servicii, iar reparațiile se fac pe loc în incinta service-ului.

Telefonul mobil este cu adevărat parte din viața noastră și, de cele mai multe ori, reprezintă o reală problemă atunci când se defectează. Atunci când acesta are probleme, foarte mulți dintre noi îl utilizează în acest fel, de teamă că nu își pot permite unul nou. Cu ajutorul specialiștilor de la MobileFIX nu trebuie să îți mai faci griji în acest sens. Telefonul va beneficia de unele dintre cele mai bune piese, de un timp de reparare scurt și de un preț pentru buzunarul tuturor. Din fericire, aici gasesti un service gsm bun pe mâna căruia să îți poți lăsa în siguranță telefonul.

În doar 30 de minute problemele telefonului tău vor fi soluționate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la una dintre locațiile service-ului, iar dacă nu poți ajunge ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Locațiile unde poți găsi service-ul sunt în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Specialiștii te așteaptă cu piese gata pregătite pentru ca gadgetul tău să fie reparat în cel mai scurt timp.

Garanția reparațiilor și reparații în timp util pentru gadgeturile tale

Toți clienții au parte de unele dintre cele mai bune servicii la MobileFIX, acolo unde vei găsi o echipă specializată ce îți poate soluționa problemele telefonului. Atunci când acesta este gata, clientul primește o garanție a reparației, iar în cazul în care telefonul este trimis prin curier, clientul trebuie să se asigure că totul este în regulă la primire. Va trebui să comunici faptul că telefonul funcționează perfect, imediat ce îl primești de la curier.

Reparațiile se fac în timp util, deoarece cu toții cunoaștem importanța unui astfel de dispozitiv. Totul se repară în bune condiții, cu respectarea intimității fiecărui client în parte. În acest fel, nu este necesar să cumperi un alt telefon și nici să investești foarte mult în reparații.

Costul serviciilor se știe înainte

La acest service nu vei avea probleme legate de costuri suplimentare sau de cele inexistente. Pentru a vedea care este prețul fiecărei reparații, pentru fiecare model și marcă, intra pe site-ul MobileFIX.ro.

Sunt afișate toate tipurile de reparații, împreună cu marca și modelul telefonului, alături de prețul pe care îl plătești. În acest fel, te poți decide dacă vei alege sau nu serviciile MobileFIX și dacă acestea se potrivesc bugetului tău. Specialiștii te așteaptă cu servicii de calitate, prestate în scurt timp.

Contact: contact@mobilefix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană Dâmbovița a lansat „Cloud Library”. Ai cărțile direct pe telefon sau PC

Publicat

pe

de

Nu te desparți de telefon, dar parcă ai și citi ceva? Iubești cărțile, dar e cam greu să ajungi la bibliotecă? Vrei să răsfoiești cele mai noi apariții, dar librăria e prea departe?

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în ajutorul tău cu noul serviciu Cloud Library! Instalează pe device-ul tău preferat (telefon, calculator, tabletă) aplicația Cloud Library și conectează-te cu numărul permisului tău de bibliotecă (BJDB******) atât la utilizator cât și la parolă. Acum ai o mini bibliotecă, cu zeci de titluri din zeci de domenii, pe care le poți împrumuta, citi și returna, fără să ieși din casă!

Pentru instrucțiuni de folosire suplimentare accesați:
http://www.bjdb.ro/docs/TUTORIAL%20-%20Cloud%20Library.pdf

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats