Connect with us

ACTUALITATE

Fishfinder mobil sau stabil, într-o gamă variată, doar la eBoat

Publicat

pe

Fie că ești un pescar începător sau deja te numeri printre cei avansați, un sistem de navigație nu trebuie să lipsească din gama articolelor tale de pescuit. Cu cât ești mai echipat la fiecare ieșire în larg, cu atât ai mai multe șanse la o captură cât mai consistentă. Aceste echipamente nu sunt chiar așa de accesibile la preț, dar pe eBoat prețul este accesibil și reflectă în același timp raportul calitate-preț.

Echiparea cu un fishfinder nu a fost niciodată atât de ușoară, având la dispoziție site-ul eBoat.

Funcții inteligente pentru o navigare ușoară

Cu acest dispozitiv vei obține claritate pentru o captură cât mai bogată. Acesta stochează imagini cu peștii într-un mod corect, fără erori. Ecranul acestuia de 9 inchi surprinde culorile vii exact așa cum sunt ele.

Pentru că orice pescar trebuie să știe unde se află cea mai importantă captură, dispozitivul dispune de o funcție ce determină găsirea acestor puncte intermediare. Marcarea anumitor zone ajută la întoarcerea spre casă, în caz că aceste puncte se află la o distanță mare.

Planificarea rutelor, cât și viteza cu care te deplasezi constituie o altă funcție încorporată în acest device. GPS-ul are o sensibilitate delicată ce permite analizarea vitezei, cât și redarea anumitor recomandări de siguranță.

Înregistrarea datelor în timp real și stocarea acestora pe viitor

Pentru a ține evidența navigărilor tale fishfinder-ul poate stoca datele și le poate păstra în istoric pentru a ști mereu pe unde ai fost și pe unde nu. Rutele accesate vor fi redate ori de câte ori este necesar.

Acesta dispune și de o conectivitate cât mai eficientă, conexiunea Wi-Fi de pe uscat oferă multe posibilități pe apă. Un asemenea sistem de navigație este indispensabil la o ambarcațiune ce vrea să exploreze cât mai mult adâncurile mării.

Un astfel de fishfinder este ideal și ca un dar oferit cuiva cu ocazia unei zile speciale. Dacă respectivul este un fan al articolelor de acest gen, vei face o impresie pe care acesta nu o va uita prea curând. Așadar, ia în calcul acest gen de cadou, dacă ești în pană de idei și nu știi ce să alegi pentru cadoul unui împătimi

Fishfinder smart, controlabil de pe telefonul tău

În plus de asta, pe site-ul celor de la eBoat este disponibil și un model mobil pentru prinderea peștilor. Acesta are niște caracteristici practice și în același timp eficiente. Controlarea acestuia se face printr-o aplicație ușor de descărcat și de utilizat. Acesta este eficient pentru apă sărată, dulce sau pentru pescuit la copcă. Verificarea temperaturii este încorporată în această aplicație.

Mai multe despre acest device poți afla de pe site-ul oficial eboat.ro. Este de preferat ca tu să descoperi toate aceste funcții și multe altele, dând un search. Funcțiile acestor dispozitive pe care peștii îl vor „adora”, dar și prețul le afli doar de pe site. În plus de asta, dacă ai nevoie de consultanță specializată în achiziționarea acestor produse, te poți adresa echipei eBoat. Aceasta îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Contact:
0770666999
vanzari@hydrohabit.com

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

4,5 milioane de euro pentru cămăși de poliție pe care sindicaliștii Europol le consideră „mizerii”

Publicat

pe

Polițiștii români sunt dezamăgiți. Noile cămăși care intră în componența uniformelor sunt sub orice critică. Reprezentanții Sindicatului Europol critică piesele de vestimentație pe care le numesc niște mizerii.

„Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.

După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire, iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnul heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3.000 de complete și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, au scris, pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Europol.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats