Connect with us

Giurgiu

Percheziții la mai multe firme de extracție agregate minerale

Publicat

pe

Polițiștii din Giurgiu efectuează, în această dimineață, cu sprijinul jandarmilor, opt percheziții la sediile și punctele de lucru ale trei societăți comerciale din județ având că obiect de activitate extracția și comercializarea de agregate minerale. De asemenea, oamenii legii au descins și la domiciliile administratorilor acestor firme.

Potrivit IPJ Giurgiu, mai multe persoane sunt bănuite de săvârșirea infracțiunii de executarea de activități miniere fără permis sau licență. Dosarul de cercetare penală este instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Elevi răniți într-o explozie produsă la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Vale

Publicat

pe

Doi elevi de 16 și 17 ani, de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, au ajuns la spital cu multiple leziuni produse în urma unui accident petrecut într-un atelier al școlii. Se pare că adolescenții efectuau lucrări de sudură la macheta unui glob pământesc. Nu au băgat de seamă că în interiorul obiectului s-au adunat gaze care, la un moment dat, au explodat.

Suflul deflagrației a dus la prăbușirea tavanului încăperii. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri dar nu a fost nevoie să intervină. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Poliția efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

Incendiu auto în Punctul de Frontieră Giurgiu-Ruse. Au ars o autoutilitară și un autotren

Publicat

pe

Incendiu violent, în această seară, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse. Au ars o autoutilitară și un autotren, parcare unul lângă celălalt. Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Potrivit ISU Giurgiu, cele autoutilitara și capul tractor al TIR-ului au ars in totalitate. iar bena și prelata în proporție de 50%. A fost salvată marfa din containerul metalic al tirului.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite