Connect with us

Ialomiţa

Descinderi la cămătari din județul Ialomița. Aceștia sunt cercetați și pentru șantaj

Publicat

pe

Polițiștii din județul Ialomița au descins, în această dimineață, la domiciliile mai multor persoane din municipiul Urziceni și comuna Manasia, bănuite de camătă și șantaj. Cu această ocazie, vor fi puse în aplicare 17 mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani persoanelor din municipiul Urziceni și din localitățile învecinate, pentru care percepeau dobânzi foarte mari. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 30.000 de lei.

Cele șapte percheziții sunt realizate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița și al jandarmilor, iar suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Percheziții DGA la locuințele unor polițiști de la Rutieră din județul Ialomița

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Ialomița au efectuat, astăzi – 13 martie 2024, patru percheziții, trei la domiciliile unor agenți de poliție și una la sediul Poliției Municipiului Urziceni.

În vizorul anchetatorilor anticorupție se află mai mulți agenți de la Poliția din Urziceni cercetați pentru săvârşirea infracțiunii de luare de mită. Oamenii legii ar fi pretins și primit diferite sume de bani de la conducătorii auto verificați, pentru a le aplica amenzi mai blânde față de contravențiile constatate în realitate.

Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Ialomiţa

Planu roșu de intervenție în Ialomița. Un mort și cinci răniți într-un accident rutier în Sinești

Publicat

pe

Autoritățile din județul Ialomița au activat astăzi Planul roșu de intervenție. Operațiunile de salvare desfășurate după acest tipar s-au impus în urma unui accident petrecut pe DN 2, în localitatea Sinești.

Patru autoturisme au fost implicate într-un carambol care a dus la decesul unui bărbat de 50 de ani și la rănirea altor 5 persoane, printre care se afla și un copil.

La fața locului au intervenit pompierii de ISU Ialomița cu 2 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță și cei de la ISU București-Ilfov cu 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 1 unitate de terapie intensivă mobilă și 4 ambulanțe de la Serviciul Județean. A fost solicitat și elicopterul SMURD. După evaluarea medicală, trei ocupanți ai autovehiculelor implicate în accident au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite