Connect with us

Giurgiu

Tânăr din Giurgiu a exploatat sexual o fată de 13 ani

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Vedea, județul Giurgiu, a fost arestat preventiv pentru trafic de minori. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror DIICOT.

Potrivit IPJ Giurgiu, în perioada iulie – august 2022, profitând de starea de vulnerabilitate a unei minore, de 13 ani, individul a recrutat-o și transportat-o în mai multe locații, unde, prin amenințare și acte de violență, fata a fost obligată să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați din județ, contra unor sume de bani.

În timpul perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, anchetatorii au ridicate două telefoane mobile, utilizate în activitatea infracțională și despre care există bănuiala că ar conține date ce pot constitui probe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Au început „Zilele Municipiului Giurgiu”. Concerte seară de seară până pe 23 aprilie

Publicat

pe

Astăzi – 19 aprilie 2024, au debutat „Zilele Municipiul Giurgiu” – cinci la număr, adică până la Sf. Gheorghe – patronul spiritual al orașului. Activitățile pregătite de autoritățile includ evenimente cultural-artistice și de recreere, precum și concerte în aer liber, susținute de artiști consacrați începând cu ora 19:30. Locul de desfășurare: Parcul Tineretului, adiacent Steaua Dunării.

  • În această seară, vor urca pe scenă soliștii de muzică populară Constantin Bahrin, Elena Mândrescu și Ștefan Enășel.
  • Sâmbătă – 20 aprilie 2024, va fi un concert susținut de Adriana Gavrilă, Emilian și Bibi.
  • Duminică – 21 aprilie 2024, urmează Cristina Ene, Cabron și Lora.
  • Luni – 22 aprilie 2024: Dan Cernăvodeanu, Iuliana Zlatov, Shondy și Jean de la Craiova.
  • Marți – 23 aprilie 2024, concertul va fi susținut de Daniel Sima, Selena Mărgean, Iulian Urlea, Mihaela Băbaru, Ioana Lărgeanu, Reta Baltag, Georgeta Vasile Măsură, Mariana Simion, Adelina Găujdeanu, Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

Pentru desfășurarea acestor evenimente în condiții de siguranță, jandarmii le recomandă participanților să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, să nu se implice în acțiuni ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice, să evite consumul de alcool, iar în situații care presupun intervenția forțelor de ordine să solicite sprijin în mod direct sau prin 112.

De asemenea, este strict interzisă folosirea aeronavelor fără pilot la bord (drone) deasupra zonelor dens populate sau a adunărilor de oameni organizate în aer liber la o înălțime mai mică de 300 de metri față de orice obstacol fix situat pe o rază de 600 de metri de la aeronavă, sancțiunea fiind cuprinsă între 25.000 și 50.000 lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

Fată de 13 ani, înjunghiată de un tânăr de 20 de ani

Publicat

pe

Foto arhivă

O fată de 13 ani, din comuna Frățești, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu cu o plagă înjunghiată. Polițiștii au intrat imediat în alertă.

Din primele informații, se pare că adolescenta, pe fondul unei situații conflictuale, ar fi fost tăiată cu un cuțit de un tânăr de 20 de ani, din București. Se bănuie că acesta era iubitul ei. Bărbatul a fost depistat rapid de oamenii legii și reținut.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite