ANUNŢURI

Comunicat de presă: Dotarea unităților de învățământ din comuna Ocnița cu echipamente de protecție

Data: 21.09.2022

– Numele beneficiarului proiectului: Comuna Ocnița

– Care este scopul / obiectivul general al proiectului?

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă desfășurarea în condiții de siguranta a anului școlar în curs, în condițiile crizei pandemice create de coronavirusul SARS-COV2, pentru a evita o creștere rapidă a numărului de cazuri de infecție. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și autoritățile de sănătate publică din întreaga lume iau măsuri pentru a ține sub control pandemia de COVID-19. Pentru a limita cât mai mult răspândirea noului coronavirus, este nevoie ca toate sectoarele societății noastre, inclusiv unitățile care activează în domeniul educației, să se implice activ în a opri răspândirea acestei boli.

– Care sunt rezultatele așteptate / finale în urma implementării proiectului ?

1. Asigurarea gestionării corespunzătoare a procesului de implementare a proiectului.
2. Asigurarea dotărilor și echipamentelor necesare în contextul gestionării crizei COVID 19.
3. Asigurarea acțiunilor obligatorii privind transparența pentru proiectele finanțate din fonduri europene, conform manualului de identitate vizuală

– Valoarea totală a proiectului, așa cum apare în contractul / decizia de finanțare, precum și valoarea cofinanțării UE: 492.862,60 lei

– Data începerii și data finalizării proiectului: 04.09.2020 – 31.12.2022

– Codul Mysmis / codul proiectului: 143660

– Datele de contact ale beneficiarului ca entitate juridică în partea de jos a documentului (website, email, telefon, fax, adresă etc):

Comuna Ocnita, județul Dâmbovița, România, cod poștal 137340, telefon 0245.680.206, fax 0245.680.280.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională / Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitaţi www.mfe.gov.ro .

ANUNŢURI

Anunț de mediu PARASCHIV E-M GABRIEL COSMIN I.I.

PARASCHIV GABRIEL COSMIN, în calitate de reprezentant al PARASCHIV E-M GABRIEL COSMIN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALA, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire hală producție – peleți”, propus a fi amplasat în comuna Conțești, sat Boteni, str. Zidărești, județul Dâmbovița.

Informații privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița la adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, cu sediul în Municipiul Târgoviște, Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița sau electronic la adresa de e-mail APM Dâmbovița: office@apmdb.anpm.ro.

SC Club Like Music SRL, anunț solicitare acord de mediu

SC Club Like Music SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire centru de evenimente – Restaurant – Terase exterioare „, propus în județul Dâmbovița, comuna Sălcioara.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul APM Dâmbovița – http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.