Connect with us

ACTUALITATE

Bazarka.ro – adresa celor mai priceputi reparatori de frigidere

Publicat

pe

Ce bine ca in prezent exista frigidere si oamenii nu isi mai pun alimentele perisabile in groapa cu gheata! Albe, argintii sau rosii, spatioase, cu sertare si etajere se pot pastra in ele si oalele cu mancare si ouale, dar si sticlele cu bulion de rosii, branzeturile, cutiile cu inghetata, carnea si sucul.

Frigiderul este mini-marketul din bucataria fiecarei familii, de aceea trebuie sa fie functional! In el se afla laptele pentru cereale sau cafea, in el se pastreaza drojdia proaspata, untul, salamul si cascavalul pentru pachetelele copiilor care se dau la scoala.

Pe site-ul firmei Bazarka sunt prezentate mai multe curiozitati despre frigidere. Unele se refera la curatirea acestuia pentru tinerea sub control a coloniilor de bacterii care urmeaza alimentele, in timp ce altele se refera la modul in care se asaza frigiderul de la care se asteapta maxima eficienta economica.

Din dorinta de a avea mai mult spatiu in bucatariile lor, oamenii lipesc frigiderele de perete, iar acestea nu se mai ventileaza cum trebuie.

De asemenea, oamenii sunt sfatuit sa aleaga frigidere de dimensiuni rezonabile si care sa consume cat mai putina energie.

Un frigider urias cu usi duble inseamna mai multa mancare decat este necesara si o tentatie in casa. Frigiderul trebuie sa fie de dimensiune medie, pastrat curat tot timpul si tinut sub observatie, sa nu se defecteze.

Bazarka.ro este adresa celor mai renumiti mesteri care repara frigidere, aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare.

Ideea este ca echipa de specialisti isi ajusteaza programul dupa nevoile si programul fiecarui client in parte, de aceea in firma se lucreaza in toate zilele saptamanii, in intervalul 09:00-24:00.

Sursa foto: ajusto.ro

Daca o gospodina lucreaza si se intoarce de la serviciu la ora 18, iar la ora 19 constata ca frigiderul nu functioneaza, nu trebuie sa lipseasca a doua zi, sa rezolve problema, ci este suficient sa dea un telefon la numarul de telefon afisat pe site sau sa completeze formularul electronic de solicitare a serviciilor.

Daca nu a solicitat altcineva o interventie inaintea ei, la ora 20 va sosi echipa care va analiza atent aparatul, iar pana la ora 22 va functiona din nou, fiindca specialistii au si piese pentru frigider.

Garantia pentru piesa schimbata este de 12 luni, iar pretul este somunicat dupa finalizarea serviciului. Toti clientii au fost multumiti pe deplin de calitatea reparatiilor, dar si de pretul onest stabilit de specialisti.
Evident ca este mult mai avantajos sa se repare frigiderul vechi decat sa se cumpere altul nou.

De aceste servicii de top beneficiaza nu numai bucurestenii, ci si persoanele care stau la 30-40 de kilometri de oras pentru ca echipa se deplaseaza si in zonele limitrofe.

Un frigider intr-un restaurant valoreaza enorm. In el se pastreaza toate ingredientele utilizate la prepararea mancarurilor si deserturilor, dar si gospodina are nevoie ca de mana dreapta de frigider. Nu mai sunt caldurile din mijlocul verii, dar in bucatarie este caldut si supa si felul al doilea s-ar strica rapid, daca ar fi lasate intr-o oala pe masa.

Ar fi dificil pentru posesorul frigiderului sa fie obligat sa il puna pe masina, sa il lege bine si sa il duca la un atelier unde sa fie reparat si evident totul ar fi mult mai costisitor. Este mult mai simplu sa se apeleze la aceasta echipa mobila care se deplaseaza cu promptitudine acolo unde este nevoie de ea.

Dar specialistii nu lucreaza numai pentru persoanele particulare, ci si pentru firme si companii, prin urmare, se pot deplasa si in mall-uri, in restaurante, la sediile unor firme sau companii.

O bucatarie fara frigider este ca nunta fara lautari si ca o mireasa ce nu s-a pregatit suficient pentru cea mai importanta zi din viata ei.

Acum nu este timpul sa isi cumpere cineva frigider, cand facturile la electricitate sunt uriase si incalzirea casei va costa o avere. Bugetul trebuie sa fie protejat, in plus, ia timp cautarea frigiderului potrivit pentru ca trebuie sa se incadreze in spatiu.

Prin intermediul aplicatiei cere o cotatie vizitatorul site-ului simuleaza timpul in care echipa va sosi la adresa indicata sa repare frigiderul si un pret estimativ.

Costurile totale ale reparatiei nu pot fi comunicate de la inceput fiindca variaza in functie de gravitatea defectiunii, de durata manoperei si de valoarea si importanta piesei/pieselor ce necesita inlocuire. Toate piesele au o garantie de 12 luni.

Specialistii care au un program de lucru asa de lung de dragul celor care au nevoie de frigidere reparate raspund la doua numere de telefon, dar si la adresa de e-mail si la formularele online de pe site.

Aceste date de contact sunt deosebit de utile, de aceea, persoanele prevazatoare au grija sa le treaca in agendele lor pentru ca nu se stie cand vor avea nevoie de mesteri care sa repare frigiderele, dar si aparatele de aer conditionat.

Pana cand se va da drumul la centrala, aparatul de aer conditionat poate fi o sursa placuta de caldura, de aceea cand acesta nu functioneaza tot echipa de la Bazarka il repara in cel mai scurt timp.

Poate ca asemenea specialisti sunt necesari in toate orasele tarii si echipe mobile de specialisti ar fi utile si in universul rural unde oamenii pot pastra si 20 de pui taiati in lada frigorifica.

Datorita firmei Bazarka.ro, romanii fac economii substantiale in gospodariile lor, iar frigiderele au viata lunga. Poluarea este si ea stopata putin si lumea este pe deplin multumita.

Firma prezentata mai sus este firma unor eroi care au in vedere binele si confortul romanilor. (P)

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

4,5 milioane de euro pentru cămăși de poliție pe care sindicaliștii Europol le consideră „mizerii”

Publicat

pe

Polițiștii români sunt dezamăgiți. Noile cămăși care intră în componența uniformelor sunt sub orice critică. Reprezentanții Sindicatului Europol critică piesele de vestimentație pe care le numesc niște mizerii.

„Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.

După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire, iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnul heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3.000 de complete și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, au scris, pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Europol.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats