Connect with us

ACTUALITATE

Tehnovest, furnizor de consumabile industriale și de soluții pentru diferite ramuri industriale

Publicat

pe

Motoarele industriilor diverse mențin totul în continuă mișcare și producție. Se întâmplă însă ca mici accesorii sau produse, piese de schimb eventual să fie necesare. În lipsa lor, întregul proces de producție e pus pe pauză. Alegerea unui furnizor de consumabile industriale contează extrem de mult, influențează implicit ritmul de muncă.

Pentru cei în căutarea unui furnizor de consumabile industriale vor descoperi la Tehnovest soluțiile de care au nevoie. Un astfel de furnizor este esențial pentru orice ramură industrială. Iată și cum face această alegere diferența:

# Ce cantitate de produse pot fi cumpărate

Dacă sunteți condiționați de cantitatea de produse pe care le puteți comanda este un prim criteriu de departajare atunci când alegeți furnizorul. Sunt unii care vă vor spune că platforma pe care lucrează nu permite o cantitate mică de produs să fie comandată.

La Tehnovest depinde de ora la care plasați comanda. Puteți face asta online, simplu și rapid, din pagina oficială. Șansele sunt să primiți comanda în aceeași zi.

# Livrarea

O altă problemă ce ați putea să o întâmpinați se referă la metodele de livrare și la timpul efectiv de livrare. Degeaba descoperiți prețuri mici dacă produsul vine din import și durează extrem de mult timp până când efectiv ajungeți să primiți produsul.

Tehnovest pune la dispoziție serviciul propriu de transport, gratuit pentru comenzi de minim 990 de lei. Pe plan local, în Timișoara transportul este realizat rapid, de curierii proprii. De asemenea, procedura de retur este una simplă.

# Calitate

Până la urmă, față de unele aspecte suntem dispuși să trecem peste anumite inconveniente, atât timp cât avem avantajul major, cel al calității produselor. Cum stau lucrurile la Tehnovest? Cei interesați de consumabile industriale găsesc aici produse de calitate de la branduri de renume. Dacă există un produs hidraulic sau pneumatic pe care nu îl găsiți aici în stoc poate fi solicitat ajutorul echipei. Sunt sugerate echivalări, piese universale. Veți avea garanția din partea furnizorului că sugestia oferită este compatibilă și echivalează și cu nivelul de calitate al produsului căutat.

# Plata

Nu este chiar un aspect banal, de vreme ce ați putea fi chiar încurcați în modul în care faceți o comandă, dacă plata este condiționată de o anumită metodă. Mai ales acum, când tot mai mulți furnizori acceptă plata online ca una din metodele practice.

Notă de final

Cu cât sunt mai multe opțiuni, cu atât mai confuzi ați putea fi cu privire la alegerea potrivită a furnizorului de consumabile industriale. Căutați referințe, este imposibil cel puțin pe plan local să nu găsiți informații despre firmele de profil.

Contează în cele din urmă ce experiență de client vă oferă un anumit prestator de servicii. Dacă include și consiliere, dacă oferă și discounturi din când în când, dacă stocul de produse este imediat disponibil pot fi de asemenea aspecte care fac diferența. Cu atât mai mult Tehnovest este o alegere bună, cu stocul său generos de produse, imediat disponibile. Detalii în pagina oficială. (P)

Contact: office@tehnovest.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repară telefonul la MobileFIX! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute

Publicat

pe

de

Noile telefoane mobile, respectiv cele smart, sunt foarte pretențioase și nu toată lumea își permite de fiecare dată să cumpere unul nou atunci când se defectează. Se întâmplă de multe ori ce acesta să poată fi reparat, însă să nu știi unde să îl duci și astfel ajungi mereu să cumperi unul nou. Repară telefonul la unul dintre cele mai bune service-uri! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute! MobileFIX îți oferă acces la o gamă extinsă de servicii, iar reparațiile se fac pe loc în incinta service-ului.

Telefonul mobil este cu adevărat parte din viața noastră și, de cele mai multe ori, reprezintă o reală problemă atunci când se defectează. Atunci când acesta are probleme, foarte mulți dintre noi îl utilizează în acest fel, de teamă că nu își pot permite unul nou. Cu ajutorul specialiștilor de la MobileFIX nu trebuie să îți mai faci griji în acest sens. Telefonul va beneficia de unele dintre cele mai bune piese, de un timp de reparare scurt și de un preț pentru buzunarul tuturor. Din fericire, aici gasesti un service gsm bun pe mâna căruia să îți poți lăsa în siguranță telefonul.

În doar 30 de minute problemele telefonului tău vor fi soluționate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la una dintre locațiile service-ului, iar dacă nu poți ajunge ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Locațiile unde poți găsi service-ul sunt în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Specialiștii te așteaptă cu piese gata pregătite pentru ca gadgetul tău să fie reparat în cel mai scurt timp.

Garanția reparațiilor și reparații în timp util pentru gadgeturile tale

Toți clienții au parte de unele dintre cele mai bune servicii la MobileFIX, acolo unde vei găsi o echipă specializată ce îți poate soluționa problemele telefonului. Atunci când acesta este gata, clientul primește o garanție a reparației, iar în cazul în care telefonul este trimis prin curier, clientul trebuie să se asigure că totul este în regulă la primire. Va trebui să comunici faptul că telefonul funcționează perfect, imediat ce îl primești de la curier.

Reparațiile se fac în timp util, deoarece cu toții cunoaștem importanța unui astfel de dispozitiv. Totul se repară în bune condiții, cu respectarea intimității fiecărui client în parte. În acest fel, nu este necesar să cumperi un alt telefon și nici să investești foarte mult în reparații.

Costul serviciilor se știe înainte

La acest service nu vei avea probleme legate de costuri suplimentare sau de cele inexistente. Pentru a vedea care este prețul fiecărei reparații, pentru fiecare model și marcă, intra pe site-ul MobileFIX.ro.

Sunt afișate toate tipurile de reparații, împreună cu marca și modelul telefonului, alături de prețul pe care îl plătești. În acest fel, te poți decide dacă vei alege sau nu serviciile MobileFIX și dacă acestea se potrivesc bugetului tău. Specialiștii te așteaptă cu servicii de calitate, prestate în scurt timp.

Contact: contact@mobilefix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană Dâmbovița a lansat „Cloud Library”. Ai cărțile direct pe telefon sau PC

Publicat

pe

de

Nu te desparți de telefon, dar parcă ai și citi ceva? Iubești cărțile, dar e cam greu să ajungi la bibliotecă? Vrei să răsfoiești cele mai noi apariții, dar librăria e prea departe?

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în ajutorul tău cu noul serviciu Cloud Library! Instalează pe device-ul tău preferat (telefon, calculator, tabletă) aplicația Cloud Library și conectează-te cu numărul permisului tău de bibliotecă (BJDB******) atât la utilizator cât și la parolă. Acum ai o mini bibliotecă, cu zeci de titluri din zeci de domenii, pe care le poți împrumuta, citi și returna, fără să ieși din casă!

Pentru instrucțiuni de folosire suplimentare accesați:
http://www.bjdb.ro/docs/TUTORIAL%20-%20Cloud%20Library.pdf

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats