Connect with us

Dâmboviţa

Arhitectul Dumitru Barbu a fost ales președinte al seniorilor din PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 20 octombrie 2022, la Clubul Studenților din Târgoviște, s-a desfășurat conferința seniorilor din PSD Dâmbovița. La această ședință, care a culminat cu alegerea pentru următorii 4 ani a unei noi echipe de conducere, cei 450 de pensionari social-democrați veniți din toate localitățile județului l-au votat în funcția de președinte pe arhitectul Dumitru Barbu – fost viceprimar al municipiului Târgoviște și vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, i-a mulțumit celui care a gestionat până acum Organizația Pensionarilor PSD, avocatul Sache Neculaescu, și l-a felicitat pe Dumitru Barbu pentru desemnarea sa ca reprezentant al seniorilor social-democrați.

„Îl asigurăm pe noul președinte al OPSD Dâmbovița, Dumitru Barbu, de susținerea organizației în toate proiectele sale. Misiunea acestuia, dar și a colegilor săi este aceea de a fi un element important în câștigarea tuturor alegerilor viitoare, din 2024”.

A mai spus liderul social-democrat că PSD a fost întotdeauna aproape de seniorii din România, de cei din județul Dâmbovița. A vorbit Corneliu Ștefan despre măsurile implementate de Partidul Social Democrat, despre cele care urmează să intre în vigoare, despre investițiile pornite în județul Dâmbovița și aflate în diferite stadii de execuție, cu referire directă la proiectele care au ca rezultantă construcția, reabilitarea, modernizarea și dotarea unor subunități din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Au fost menționate și obiectivele demarate în localitățile din Dâmbovița conduse de primari PSD.

În cadrul conferinței a fost constituit și biroul de conducere al Organizației Pensionarilor Social-Democrați dinDâmbovița, astfel:
Prim-vicepreședinte – Ioniță Ștefan;
Secretar Executiv – Iorgulescu Lucica;
Vicepreședinți – Diculescu Maria, Dumitrache Nicolae, Bărbulescu Emilian Eugen, Dinu Valeriu, Vișinescu Doina, Anton Costel, Secăreanu Viorel, Dumitra Ion, Bărboiu Marin, Chivoiu Alexandru și Nica Gheorghe.
Membri – Bălan Marin, Neculaescu Sache, Niculescu Ionel, Bărbuș Silviu, Aldea Cristian, Tache Maria, Neagu Augustin, Rizea Constantin, Gheorghe Costache și Gheorghe Călinescu Sergiu.

La această conferință de alegeri au mai participat: senatorul Titus Corlățean -președintele executiv al PSD Dâmbovița, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan – secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Mădălin Cristian Vasilcioiu – secretar de stat în Ministerul Muncii, deputații PSD Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu, prefectul Claudia Gilia și numeroși primari, consilieri locali și consilieri județeni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

Șofer băut a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița

Publicat

pe

Accident rutier, în această după-amiază, în comuna Brezoaele, județul Dâmbovița. Un șofer în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul asupra direcției mașinii, a părăsit partea carosabilă și a plonjat de pe un pod în râul Dâmbovița.

La fața locului au acționat două echipaje de pompieri, de la Titu și Răcari, și o ambulanță SMURD. Bărbatul a fost găsit pe malul apei, reușind să se autoevacueze din autoturism. Era rănit ușor, dar tot a necesitat transportul la spital – ne informează ISU Dâmbovița.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Veteran de război din Gura Ocniței, sărbătorit cu prețuire la împlinirea vârstei de 101 ani

Publicat

pe

Atent până la ultimul detaliu la viața comunității, la lucrurile bune și rele cu care se confruntă cetățenii, fiindu-le alături la bine dar și la necaz, primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, poate reprezenta un model de urmat pentru mulți edii care, după ce „prind” mandatul, uită care sunt rosturile lor în obște. Devin simpli funcționari care lucrează mașinal, preferând să rămână prinși în șabloanele reci ale unei funcții trecătoare.

Zilele trecute, edilul Sorin Vasile Ioniță a mers cu inima deschisă la un fiu al comunei, veteran de război. Printre puținii care ne-au mai rămas, monumente vii, de neprețuit, ale unor vremuri făcătoare de istorie și destin.

Constantin Georgescu a împlinit 101 ani. Primarul comunei Gura Ocniței, însoțit de mai mulți colaboratori, i-a urat veteranului sănătate și viață tot mai lungă, apoi i-a oferit o diplomă de onoare „pentru serviciul său neobosit și sacrificiul adus pentru apărarea țării noastre”.

„Să prețuim oamenii care au contribuit la binele societății noastre, cât sunt încă în mijlocul nostru. La mulți ani, domnule Georgescu Constantin”, a fost mesajul primarului Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats